Έχω πρόβλημα με τους υπότιτλους στο Netflix, έχει τυχαία delays σε τυχαίες χρονικές στιγμές. Έχει κανείς να προτείνει κάποια λύση;
Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs
Έχω πρόβλημα με τους υπότιτλους στο Netflix, έχει τυχαία delays σε τυχαίες χρονικές στιγμές. Έχει κανείς να προτείνει κάποια λύση;
1 Răspuns
Προσωπικά δεν είχα ποτέ μου θέμα. Αυτό που θα σου πρότεινα είναι να δοκιμάσεις με άλλο τηλέφωνο να κάνεις Cast αν δεν το έχεις δοκιμάσει ήδη. Επίσης άλλο ένα που θα σου πρότεινα είναι να δοκιμάσεις με καλώδιο γιατί αν το έχεις ασύρματα πιθανών να έχεις θέματα ειδικά αν είναι μεγάλη απόσταση και αν έχει τοίχους ενδιάμεσα στην συσκευή και στο μόντεμ. Και το τελευταίο που μένει ακόμα να κάνεις είναι να κάνεις και μια επανεκκίνηση στην συσκευή. Για να το κάνεις είτε βγάζεις την συσκευή από την πρίζα είτε το κάνεις μέσω της εφαρμογής Google Home στο τηλέφωνο σου.
2 Comentarii
Δοκίμασα και το Ultra(ethernet και wifi) και το Chromecast 3, και έκανα casting μέσω Redmi Note 4X, iphone 7 plus και από το PC μου. Σε όλες τις περιπτώσεις βγάζει αυτό το πρόβλημα. Επίσης δοκίμασα 2 τηλεοράσεις και ένα monitor και επίσης διαφορετικές θύρες.
Αν δοκίμασες και την εφαρμογή της Google (Google Home) για να κάνεις επανεκκίνηση στην συσκευή (και όχι να το βγάλεις από την πρίζα απλά) τότε δυστυχώς δεν έχω να προτείνω κάτι άλλο.