Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
nektariosgr

παιδια εχω μητρικη την b450 tomahawk max και οταν πηγα τα κομματια του η/υ για συναρμολογηση μου ειπανε πως η ψυκτρα αυτη δεν μπαινει στην μητρικη μου γιατι εχει αλλα ποδαρακια. ειναι αληθεια;; ή απλα δεν μπορεσανε να την βαλουνε; μηπως απλα δεν δοκιμασανε να την βαλουνε καθετα;

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

kvlantis

Μπαίνει κάθετα όπως είπες και εσύ αρκεί βέβαια να αφαιρέσουν τα ποδαράκια που είναι για intel και να βάλουν επάνω στην ψυχτρα το έλασμα που είναι για βάσεις amd το οποίο περιλαμβάνεται μέσα στην συσκευασία της ψύχτρας.

6 Σχόλια

nektariosgr

ευχαριστω πολυ ρε φιλε, με σωζεις γιατι μου εχει παρει τα αυτια ο στοκ της amd και δεν παιζει μια για να παρω αλλη ψυκτρα. οπως μου τα πες θα τα πω σε αυτον που ειναι να βαλει την ψυκτρα (θα παω σε αλλον τωρα). θα ξαναγραψω εδω μολις γινει η δουλεια

nektariosgr

φίλε τελικά το πήγα σε άλλον τεχνικό και μου είπε τα ίδια ότι η ψύκτρα δεν κουμπώνει με την μητρική ούτε με τις κουμπωτές τις βίδες ούτε με ένα πράγμα σαν μοχλουδάκι που είχε η ψύκτρα στο κουτί. Ευχαριστώ πάντως

kvlantis

Μήπως η μητρική σου δεν έχει πάνω τις βάσεις για aftermarket ψύχτρα; Κανονικά πρέπει να τις έχει πάνω, δες εδω: https://images.app.goo.gl/q5k2Jw63syhGuMDb9 Χωρίς αυτές δεν κουμπώνει το μοχλουδάκι. Αν δεν υπάρχουν οι βάσεις, μπορείς να τις αγοράσεις ξεχωριστά.

nektariosgr

ΝΑΙ έχεις δίκιο. λείπουν οι βάσεις για aftermarket ψύκτρα. Τώρα αυτό που μπορώ να το βρώ; πως να το ψάξω στο skroutz;

Όνομα χρήστη