Εφόσον όμως είναι στην ίδια τιμή και δεδομένου ότι είτε τα normal είτε τα high speed θα λειτουργούν στα ίδια πάνω-κάτω rpm και όχι στο full εφόσον η θερμοκρασία δεν είναι υψηλή, δεν είναι προτιμότερο να υπάρχει δυνατότητα καλύτερης ψύξης όταν και αν χρειαστεί κάποια στιγμή;
πιο ψηλά θα παίζει στα ίδια ποσοστά χρήσης, πρέπει να τα βάλεις τα πρώτα στάδια πολύ χαμηλά και μετά από κάποια θερμοκρασία να έχεις μία αύξηση σε χρήση.
εμένα με ενοχλεί ο θόρυβος, ακόμα και από την ροή του αέρα, προτιμώ να είναι 5 βαθμούς πιο ψηλά και να μην το ακούω παρά το αντίθετο. Αυτό είναι το σκεπτικό μου, αν θες το αντίθετο, τότε είναι σωστή η σκέψη σου
2 Σχόλια
Εφόσον όμως είναι στην ίδια τιμή και δεδομένου ότι είτε τα normal είτε τα high speed θα λειτουργούν στα ίδια πάνω-κάτω rpm και όχι στο full εφόσον η θερμοκρασία δεν είναι υψηλή, δεν είναι προτιμότερο να υπάρχει δυνατότητα καλύτερης ψύξης όταν και αν χρειαστεί κάποια στιγμή;
πιο ψηλά θα παίζει στα ίδια ποσοστά χρήσης, πρέπει να τα βάλεις τα πρώτα στάδια πολύ χαμηλά και μετά από κάποια θερμοκρασία να έχεις μία αύξηση σε χρήση. εμένα με ενοχλεί ο θόρυβος, ακόμα και από την ροή του αέρα, προτιμώ να είναι 5 βαθμούς πιο ψηλά και να μην το ακούω παρά το αντίθετο. Αυτό είναι το σκεπτικό μου, αν θες το αντίθετο, τότε είναι σωστή η σκέψη σου