What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Nikos_Aygerinos82

Καλημερα σε ολους,ενω οι κλησεις τηλεφωνου μου ερχονται κανονικα στο ρολοι.στο viber και στο messenger δεν μου καλει στο ρολοι ενω τα μηνυματα στις εφαρμογες αυτες μου ερχονται κανονικα.τι πρεπει να κανω; εγω το samsung s8 και το s3 gear frontier .

Username

1 Reply

Fotis_Manelas

Καλησπέρα φίλε,έχω και γω παρόμοιο πρόβλημα το οποίο παρατήρησα ότι προέκυψε μετά την αναβάθμιση του κινητού μου από Android 9 σε Android 10 έχω το κινητό xiaomi mi 9 lite. Για να μου έρχονται οι ειδοποιήσεις από τις εφαρμογές έπρεπε να κάνω επανεκκίνηση το κινητό,θα δούλευε το ρολόι κανονικά για κάποιες ώρες και μετα πάλι τα ίδια. Οπότε έκανα μια τελευταία επανεκκίνηση(γιατί είχα ξενερώσει) και παράλληλα πήγα στις ρυθμίσεις του κινητού μου,ρυθμίσεις-->εφαρμογές-->διαχείριση εφαρμογων--> galaxy wearable,gear s plugin και Samsung health και στις άδειες ενεργοποίησα την αυτόματη έναρξη και στις 3 εφαρμογές. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο γεγονός αλλά μετά από αυτές τις ενέργειες το ρολόι εδώ και 2 μέρες δουλεύει κανονικά. Δοκίμασε το και ελπίζω να σε βοήθησα.

Username