Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
mike_ftk

τελικ ποια ειναι η διαφορά του με το απλο Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

GEIAnnis

800mhz band b20 χρησιμοποιεί στο 4G-LTE η WIND & VODA. συνεπως για Ελλάδα αν θες να μεινεις για παντα OTE δεν θαχεις θέμα. αν όμως πας εξωτερικό Ευρώπη είναι μια μπάντα που χρειάζεται λόγω μεγαλύτερης εμβέλειας στο 4G σε μη αστικές περιοχές

3 Σχόλια

Andreas_Kapoios

Σιγα σιγα ολο και σε περισσοτερες περιοχες θα δουλευει η 800αρα. Οποτε γενικα επηρρεαζει. Ειδικα επαρχια υπαρχει αρκετο προβλημα για συσκευες που δεν εχουν 800αρα.

Οσον αφορα τις θηκες προφανως μιλας ειτε για του kenzo (χωρις 800αρα) είτε για redmi note 2. Στο πρωτο μεν μπαινουν αλλα δεν καθεται καλα (πχ δεν εξεχει αρκετα απο ολες τις πλευρες αρα η οθονη ακουμπαει στις επιφανειες οταν το χεις αναποδα χωρια οτι ελαφρως καλυπτει ηχειο και θυρα φορτισης) στο δευτερο πρεπει να κανεις τρυπα στο δαχτυλικο αποτυπωμα.

GEIAnnis

όπως τα λες είναι απλά ορισμένοι δεν καταλάβαινουν λόγω άγνοιας & πάνε αγοράζουν για λίγα ευρώ πιο κάτω ή λογω πληθώρας μαγαζιών που έχουν το απλό χωρίς την 800αρα. θα τα δουν στη πορεία τα αρνητικά... η 800Mhz band20 έχει μεγαλύτερη εμβέλεια, άρα εξοικονομούν κεραίες οι πάροχοι! γι'αυτό πήραν συχνότητες απ'τα επίγεια κανάλια, απλά τα πράματα.
φίλε μου είμαστε στο νήμα του special έτσι? λοιπόν όσο αφορά αυτά που έγραψα γνωρίζω με κάθε ακρίβεια αυτά που είπα!!! το συγκεκριμένο μαγαζι (stoucky.gr) που προανέφερα έχει soft θήκη που μπαίνει απόλυτα σωστά το special edition 152.5cm για tempered glass τώρα μπαίνει σωστά του kenzo, απλώς αφήνει περιθώρια πανω-κατω. οπότε εκεί η λύση είναι αγορά από ali express δες
ΔΕΝ έγραψα πουθενά για note 2 αλλά btw μάθε ότι η tempered glass του κάνει για το note 3 special edition ;)
ελπίζω να βοήθησα

Andreas_Kapoios

Το εγραψα επειδη σε ενα φορουμ που μιλαγαμε προσφατα για αυτο, δεν υπηρχαν πουθενα θηκες και τζαμακι για το rn3pro international οποτε υπεθεσα οτι μιλαγες για πατεντες (πχ του απλου αν ειναι μαλακη τεντωνει και μπαινει ή του note 2 που θελει τρυπα στο δαχτυλικο). Οποτε αν εχει φερει μια χαρα. Θυμασαι καθολου τιμες; Παντως το τζαμακι του note 2 μπορει μεν να καθεται αλλα νομιζω οτι ειναι σε διαφορετικη θεση η μπροστινη καμερα. Αν παρεις τιποτα Nilkin που εχει καλη ποιοτητα, ακομα και να καλυπτει τη καμερα δεν πειραζει. Αν παρεις ομως κανα φτηνο τζαμακι συνηθως ειναι προτιμοτερο να χει τρυπα στη καμερα.

Εν πασει περιπτωσει, οντως βοηθησες απλα τωρα την εχω παραγγειλει την θηκη. Εκτος εαν δεν τις εχει ακριβα και στο μεταξυ τσιμπησω μια.

Edit: Μολις μπηκα στο site και εχεις δικιο. Εχει φερει και για special edtion θηκες της lenuo (μια τετοια εχω παραγγειλει και εγω)

Όνομα χρήστη

5 Σχόλια

Andreas_Kapoios

4g εχουν και τα 2. Απλα εχει και την 800αρα μπαντα που σημαινει οτι θα χεις 4g σε περισσοτερες περιοχες.

stavrostheodwrou

anyway..το ψιλο μετανιωσα γτ δυσκολεύομαι να βρω θήκη...αλλα γενικα το κινητο ειναι φοβερο!

stavrostheodwrou

πηρα και τζαμι. broglass και μ ηρθε σπασμενο την ατυχια μου...

GEIAnnis

θήκες παιδιά μπαίνουν όλες οι soft. οι hard όχι. αν θέλετε εξειδικευμένο για αθήνα-σαλόνικα πατήστε stoucky.gr

Όνομα χρήστη