Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
cronidiss

Kaλημέρα . To wi fi on. πηγαίνω ρυθμίσεις -ειδοποιήσεις - 'ολες οι εφαρμογες στο on. Πάω Υπενθύμιση ειδοποίησης ενεργό, θέτω όλες τις εφαρμογές που με ενδιαφέρουν να με ειδοποιούν κάθε 15 λεπτα στο on. Πάω gmail - ρυθμίσεις - διαχείριση ειδοποιήσεων -ειδοποιήσεις εφαρμογής όλα στο on. Πατάω πάνω στο email μου, ειδοποιήσεις όλα, ειδοποιήσεις εισερχόμενων όλα στο on. Συγχρονισμός όλα στο on. Ekana και επανεκίνηση μετα απο αυτά, Παρόλο που λαμβάνω email, (πατάω gmail μου ανοίγει και μετα απο 3 sec βλέπω το νέο εισερχόμενο) δεν μου έρχεται καμμία ειδοποίηση ούτε ηχητική, ούτε στην οθόνη κλειδώματος, ούτε καν με νούμερο πάνω στο εικονίδια εφαρμογής. Μου έχει διαφύγει τίποτα???? Αλλά και σε συνδυασμό με την πιο κάτω ερώτηση μου μάλλον το κινητό θέλει μάστορα.

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

karpouzest

Τσ νούμερα στα εικονίδια τα έχεις ενεργοποιήσει?

5 Σχόλια

cronidiss

ok νασαι καλά και ευχαριστώ που ασχολήθηκες.

karpouzest

Στο είπα για επαναφορά γιατί είδα που είπες στην αρχή μάλλον θέλει μάστορα,αν είσαι μέσα στην εγγύηση Καλώς αλλιώς νομίζω ότι καλύτερα να δοκιμάσεις μόνος σου την επαναφορά και έπειτα αν δεν διορθωθεί να το πας σε ένα σέρβις, αν και πιστεύω ότι και η πρώτη τους ενέργεια θα είναι να κάνουν επαναφορά..

cronidiss

κάποια στιγμή λίγο πριν φύγω από τη εγγύηση θα την κάνω την ολική επαναφορά, (γιατί άν είδες και πάρα κάτω σε προηγούμενη ερώτηση έχει και και κάτι άλλα ψιλοθεματάκια αλλά εν πάσει περιπτώσει όχι και τόσο σημαντικά) και αν δεν γίνει δρόμο για το σέρβις. Απλά τώρα άντε κατέβαζε πάλι τις εφαρμογές, ξανά μανά email, ξεχωριστούς ήχους - εικόνες καλούντων, γουιτζετ, χριστούγεννα κλπ κλπ. Αυτό που χαίρομαι είναι ότι δεν μου ξέφυγε κάτι στις ρυθμίσεις. Τα λέμε.

karpouzest

Αν κάνεις πλήρη αντίγραφα θα στα κατεβάσει όλα μόνο του εφαρμογες ,ακόμα και widget ρυθμίσεις αρχικής οθόνης για τις εικόνες επαφών δεν είμαι σίγουρος, ανάλογα που είναι αποθηκευμένη η επαφή,στο cloud νομίζω τα επαναφέρει και αυτά,για τους ήχους δεν γνωρίζω δεν χρησιμοποιώ ξεχωριστούς ήχους κλήσεων, φαντάζομαι να ακολουθεί την ίδια λογική,πάντως με λίγα λόγια το 95 % θα επανέλθει αυτόματα οπως το είχες, καλή συνέχεια

Όνομα χρήστη
karpouzest

για πήγαινε στις προηγμένες ρυθμίσεις ειδοποιήσεων, για προχωρημένους ς άνω δεξιά στο μενού ειδοποιήσεις εφαρμογών και τσέκαρε στα email σου τι ειδοποίηση έχεις ρυθμισμενη

3 Σχόλια

cronidiss

Λοιπόν φίλε πάμε πρώτα ρυθμίσεις, ειδοποιήσεις, σήματα εικονιδίων εμφάνιση με αριθμό on, ειδοποιήσεις εφαρμογής on σε όλα, πάμε για προχωρημένους, όλες οι εφαρμογές ,επιτρέπεται σε όλες εκτός απο φου μπου, και samsung health που δεν χρησιμοποιώ. χτυπάμε το gmail, ενεργό on, σήματα εικονιδίων on αλληλογραφία να ακούγεται ηχος on (ειδοποιήσεις εφαρμογής όλα on).

karpouzest

Εκτός από τα ον οφ στους προχωρημένους έχει επιλογή τι είδους ειδοποίηση θέλεις με ήχο μπανερ κτλ αυτό σου είπα πριν να τσεκάρεις

karpouzest

Συγγνωμη είδα οτι εχεις ηχο στην ειδοποίηση ,δεν δοκιμαζει μια επαναφορα εργοαστασιακων ρυθμισεων ? Αντιγραφα ολα τα δεδομενα πρώτα βεβαια

Όνομα χρήστη