What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
MARIA_IAKOVOU497

Τι κάρτα μνήμης μπορώ να βάλω στο κινητό Samsung A5 2017 εφόσον έχει εσωτερική μνήμη 32GB;

Username

3 Replies

Καραδέδος Σάκης

Μαρία, ανάλογα τι απαιτήσεις έχεις.
Αν το φορτώνεις με τραγούδια και βίντεο καλύτερα να βάλεις μία ανάλογα με τις ανάγκες σου.
Τις εφαρμογές καλύτερα να τις κατεβάζεις από τη rom του κινητού για πιο ομαλή λειτουργία.

Username
Than_Pap64

εγω εχω βαλει μια 128gb( παιρνει μεχρι 256). Συμβουλη μην βαλεις μια της πλακας θα ειναι πολυ αργη. Βαλε μια γρηγορη class10 με πιστοποιηση Α2 να μπορεις να εγκαθιστας και apps σε αυτη

5 Comments

MARIA_IAKOVOU497

Καταρχάς σας ευχαριστώ που μου απαντήσατε. Δεύτερον σκεφτόμουν να βάλω 256GB αλλά φοβάμαι μην κολλάει μετά το τηλέφωνο μου. Τρίτον ποιες κάρτες μνήμης έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά που μου προαναφέρατε δλδ γρήγορη κάρτα class 10 με πιστοποίηση Α2; Παρακαλώ στείλτε μου σύνδεσμο για να το δω

Than_Pap64

Καλησπερα , δεν ξερω γιατι ακριβως χρειαζεσαι την καρτα. Το Α5 ειναι ενα παλιο τηλεφωνο με αδυναμο επεξεργαστη. Εχει μικρη εσωτερικη μνημη 32Gb επισης αργη. Εγω ηθελα να εγκαθιστω και εφαρμογες στην καρτα για αυτο διαλεξα καρτα με συγκεκριμενη πιστοποιηση. Δεν ξερω πως διαχειριζεται το τηλεφωνο την 256Gb . Επισης το Α5 δεν εχει δυνατοτητα εγγραφης 4Κ . Οι καρτες που προτεινεις εχου τετοια δυνατοτητα. Δεν ξερω πως μπορω να σε βοηθησω παραπανω

Username
Username