Παίδες την βοήθεια σας και τα φώτα σας .Μετά από μία διακοπή ρεύματος το μανάρι μου έκλεισε τα ματάκια του και δεν ξανάνοιξε.Ο τεχνικός μου είπε καμένο τροφοδοτικό και μητρική.Η μητρική επειδή είναι παλιά δεν μπορούμε να την βρούμε, οπότε πάμε για καινούργια με άλλο επεξεργαστή.Τι μπορώ να βάλω για να ξαναδουλέψει το εργαλείο.Δεν γνωρίζω πολλά από υπολογιστές εάν όμως θέλετε τα χαρακτηριστικά τών υπολοίπων υλικών τα έχω.
3 Comentarii
Θέλω να χρησιμοποιήσω παλιά κομμάτια με μια αναβάθμιση του συστήματος αλλάζοντας μητρική και επεξεργαστή
είπες κάηκε τροφοδοτικό/μητρική και με την ευκαιρία να αλλάξεις και cpu. Επειδή μου λες ότι δεν βρίσκεις μητρική επειδή είναι παλιά, οι μνήμες θα είναι τουλάχιστον ddr3 και δεν θα μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις σε καινούργιο σύστημα.
Το μόνο που μπορείς είναι οι σκληροί σου και το κουτί από το παλιό τα υπόλοιπα καινούργια. Πρόσεχε να χωράει η μητρική στο κουτί μην πάρεις μεγαλύτερη
Το κουτί θα αλλαχτεί και για αρχή πήρα την μητρική της gigabite z370PD3 για επεξεργαστή τι προτείνεις και για μνήμη?