Μπορώ να τη συνδυάσω με Pentium G4560 (για αρχή και μετά αναβάθμιση σε i7 kaby lake);
Για αρχή σκέφτομαι να βάλω
-Pentium G4560
-Asus Prime Z270-A ή MSI B250M Mortar,αλλά μάλλον θα καταλήξω στην Asus αυτή
-ραμ 24 DDR4 στα 2400 MHz αν μπει η MSI ή 28 DDR4 στα 3200MHz αν μπει η Asus (αλλά αν μπει η asus,o Pentium kai h 16αρα ram έχει νόημα;
-SSD 850evo για αρχή και ίσως προσθέσω αργότερα 960evo
-για κάρτα γραφικών δεν έχω χρήματα για την ώρα..
με τα υπάρχοντα γραφικά του pentium θα μπορεί το pc μου να παίζει βίντεος 1080p,2K και 4K από κινητό ή καλή κάμερα;
Ρωτάω γιατί με pc build 10ετίας που έχω τώρα κρασάρει και κάνει reboot αν πάω να δω βίντεος (από κινητό στα 1080p -για 4Κ γελάμε) που έχω μεταφέρει στον σκληρό.. Ο pentium θα με καλύψει για έντονο browsing με πολλά παράθυρα και βίντεος όπως προανέφερα παραπάνω μέχρι να πάω σε coffelake i7;
Υ.Σ.: είχα μείνει πολύ πίσω σε γνώσεις και στις εξελίξεις για τα pc. Διάβασα αρκετά αλλά αυτά που ρωτάω δεν ξέρω αν θεωρούνται αυτονόητα ή όχι...
1 Kommentar
Ναι φίλε μου,με κάλυψες απόλυτα. Εφόσον με τον Pentium μόνο,με τα δικά του ενσωματωμένα γραφικά (χωρίς να βάλω εγώ κάρτα γραφικών) θα παίζει βίντεος σε 2K και 4K είτε στο Youtube,είτε ταινίες είτε τραβηγμένα από κινητό κτλ,αυτό μου αρκεί για την ώρα. Ήταν η πιο σημαντική μου απορία. Τώρα για μητρική είδα κι αυτή με εξίσου καλά χαρακτηριστικά,αν και δεν ξέρω στις λεπτομέρειες ποιος νικάει: https://www.skroutz.gr/s/10811919/MSI-Z270M-Mortar.html#specs
πχ εγώ θεωρώ σημαντικό USB Type C, DisplayPort και το 2 χ Μ.2
Τα led δε με νοιάζουν γιατί έχω ένα μαύρο κλειστό κουτί 10ετιας. :))