Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
asmanidis_giwrgos

Παιδιά έχω την συσκευή 4 μέρες τώρα, έχω την έκδοση 4gb ram . Παρατήρησα ότι κολλάει στις εφαρμογές τύπου παιχνίδια, και σέ σύγκριση με s7 edge 1 και χρόνου υστερούσε αρκετά στην ταχύτητα. Υπάρχει περίπτωση να είναι ελατοματικη η συσκευή ? Αν ναι τι προτείνετε να κάνω ? Θα εκτιμούσα ηληκρινα τη βοήθεια σας και χίλια ευχαριστώ για τον χρόνο σας

Benutzername

3 Antworten

varmatolou338

φιλε εγω πηρα το πασχα μι6 με 6γ ραμ 400 ε ποσο ειχε με 4 ραμ για να χασεις 2γ ραμ τοσο μεγαλη οικονομικη διαφορα ειχε ???

2 Kommentare

asmanidis_giwrgos

Η τιμή δεν έχει μεγάλη διαφορά αλλά εγώ έχω την έκδοση 4 ραμ μπλε , το κινητό στην τελική πάντως βγήκε ελλατοματικο και θα προσπαθήσω να το αντικαταστήσω με κάποιο καλό μέσω τής εταιρείας που μου το έστειλε.

varmatolou338

Μου κάνει εντύπωση γιατί πρώτον δεν έχω ακούσει μί6 με 4gb ram έχω ακούσει μόνο με 6 γίγα ραμ και κατά δεύτερον Εγώ το πήρα τέσσερα κατοστάρικα το ΠάσχαΤι διαφορά έχει έτσι ώστε να πάρεις αυτό με 4gb RAM τέσσερα κατοστάρικα έιχε τοτε και το Α8 της Samsung που είναι καμία σχέση με το μί6 Σε ρωτάω γιατί δεν βρίσκω λόγο να πάρω υποδεέστερο κινητό Παρά μόνο αν ήταν τόσο μεγάλη οικονομική διαφορά

Benutzername
Σταυρος. .

Με 4 ραμ ;; Δεν νομίζω να υπάρχει .. εγώ τουλάχιστον δεν έχω βρει εδώ .. μήπως μιλάς για άλλη συσκευή;; Το mi6 έχεις;; Αλλά και με 4 ραμ να είναι γιατί να έχεις θέμα;

1 Kommentar

asmanidis_giwrgos

Ναι ρε το mi 6 έχω, εμφάνισε λίγα προβληματακια στην αρχή αλλά έχω να δω κάτι εδώ και 4-5 μέρες οπότε είμαι αισιόδοξος

Benutzername
LAZOS.

αδερφε να σε ρωτησω κατι γιατι διαλεξες με τα 4gb ram η διαφορα στην τιμη ειναι ελαχιστη? να εχεις υποψην σου παντως και το σ7 ειναι πολυ δυνατο οποτε δεν το συγκρινεις με κανενα χαμηλοτερης κατηγοριας.

1 Kommentar

asmanidis_giwrgos

Δεν ήξερα ότι υπάρχει με 4 και γι αυτό την πάτησα. Το κινητό εμφάνισε καποια laggs στην αρχή αλλά από τότε δεν εμφανίστηκε κάτι παρόμοιο οπότε δεν θα κάνω κάτι. Κατά γενικές γραμμές το κινητό είναι φοβερό. Θετικό ας πούμε είναι ότι έχω το μπλέ (αν και 4gb )

Benutzername