La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
Nume de utilizator

1 Răspuns

varmatolou338

Λοιπόν φίλε μου Αυτό ακριβώς Το δίλημμα είχα το Πάσχα εγώ Λοιπόν το πρώτο και κύριο που θα σου πω είναι ότι το Α8 έχει AnTuTu 80.000 ενώ το mi6 που έχω από προσωπική μέτρηση έχω 207.000 δεύτερον το κινητό είναι ο ορισμός του smooth έχει 6αρα ραμ έχει Snapdragon 835 και μπαταρία καμία μα καμία σχέση με Samsung φωτογραφική η πίσω κάμερα έχει διπλή κάμερα με την πρώτη να έχει 1,7 διάφραγμα και η δεύτερη 2,2 διάφραγμα η πίσω κάμερα βγάζει πάρα πολύ καλές φωτογραφίες ή μπροστινή κάμερα δεν βγάζει τόσο καλές φωτογραφίες νύχτα τη μέρα είναι ότι πρέπει μπαταρια στο άνετο βγάζω δύο μέρες οθόνη και Χρώματα πάρα πολύ καλές για την οθόνη δεν περίμεναν τόσο καλή βασικά για οθονη Μη αμολεντ και αν θες να δεις πιο συγκεκριμένα Μπες στο site στο gsmarena και δες το συγκριτικό σου το κινητό αν εξαιρέσεις την κάμερα του Α8 που δεν θα σου πω ότι είναι άσχημη η κάμερα του δικού μου απλώς του Α8 Μπορεί να είναι και αυτή καλή αλλά με κέρδισαν τόσο πολύ τα άλλα πράγματα που πραγματικά δεν μου ήταν Κίνητρο για να πάρω α8 να σου πω δε ότι εγώ τα προηγούμενα κινητά ήταν Samsung έχοντας το S3 και έχοντας το S6 Edge φίλε το κινητό το έχω από το Πάσχα με κλειστά μάτια μι6
Υγ Αν θες να σαι πιο μάγκας πάρε το μί7 που θα βγει το προσεχές τρίμηνο Αφού κυμαίνεσαι σε τέτοιο μπάτζετ απλα η εταιρεία δίνει τον καλύτερό της εαυτό σε αυτό το κινητό

Nume de utilizator