Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
Fantomas6773

Καλησπερα Παιδια,
Εχω το Gear S3 και εχω κινητο Iphone 5s....δεν λειτουργει και πολυ καλα....σκοπευω να αλλαξω κινητο ουτωσ ή αλλως και λεω να παρω Xiaomi...ενας λογος ειναι οτι πιστευω θα συνεργαζετε καλυτερα με adroid το ρολοι αλλα δεν ξερω και σιγουρα...
Ειμαι αναμεσα στο Iphone 8 και στο Xiaomi Mi 6...Ποια ειναι η καλυτερη επιλογη σε σχεση με το ρολοι;;
Γιατι δεν εχω και μεγαλη σχεση με αυτα...τωρα προσπαθω να αποκτησω...
Ευχαριστω πολυ παιδια εκ των προτερων.

Benutzername

2 Antworten

varmatolou338

Άλλη σχολή το iPhone έχουνε δύο διαφορετικά λογισμικά οπότε δεν υπάρχει και επαφή επειδή εγώ το έχω το μι6 θα σου λεγα να το πάρεις με κλειστά μάτια αλλά επειδή αυτή τη στιγμή στα 500 ευρώ η τιμή είναι απαγορευτική θα σου λεγα να πάρεις ή το μί οκτώ αυτή τη στιγμή έχει πάρα πολύ καλή τιμή ή αν θες να δώσεις το budget σχεδόν ενός iPhone διετίας θα σου λεγα να πάρεις το mix 3 πραγματικά τα σπάει αλλά δεν υποχρεωτικό να ανέβεις τόσο ψηλά και με το μίοκτώ είσαι μία χαρά.

Benutzername
billthepresident

Το mi6 είναι μισή τιμή και πολυ καλό κινητό!Απλα επειδή είναι περσινό μοντελο με τα ιδια λεφτα παίρνεις το mi8 που ναι πολυ καλύτερο απο το iPhone σε όλα!

Benutzername