What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Natedi

Επειδη το αυτοκινητο μου το ειχα ενα χρονο σε ακινησια, η μπαταρια ειναι εντελως νεκρη (ηταν σχετικα καινουργια περιπου εναμισυ χρονο) Θα πρεπει να την βγαλω απο το αυτοκινητο και να τη φορτισω στο σπιτι, σωστα εχω καταλαβει? Υπαρχει ετσι περιπτωση να επανελθει πληρως? (εκτός και αν εχει καταστραφει. Βεβαια προσωρινα το εβαλα μπρος με καλωδια απο αλλο αυτοκινητο , το δουλεψα για 5' αλλα μολις τα εβγαλα παλι νεκρη.)

Username

3 Replies

christosx13

Υπαρχει περιπτωση να επανελθει εφοσον ειναι καινουρια.
5 λεπτα που δουλεψε δε φορτισε καθολου να ξερεις. Θελει βολτα ανω των 30 λεπτων να φορτισει μια μπαταρια και ειδικα εσενα που ηταν εντελως αδεια μπορει να ηθελε και 1 ωρα βολτα. Βαλτη να φορτισει full και μετρα την με πολυμετρο 2 ωρες μετα αφου βγαλεις το φορτιστη να εχει ηρεμησει. Αν ειναι πανω απο 12,6 volt ειναι καλη. Αν εχει πεσει κατω απο 11 v εχει καψει στοιχειο.

Username
ILIAS_VRACHNAKIS

5 λεπτα δεν ειναι αρκετα,τουλαχιστον 16 ωρες σε νεκρη μπαταρια και αν

Username
Spookaki

Ναι, θα πρέπει να βγάλεις την μπαταρία. Εκτός και αν μπορείς να φέρεις π.χ. με μία μπαλαντέζα ρεύμα δίπλα στο αμάξι. Έτσι θα μπορείς να συνδέσεις τη συσκευή με τη μπαταρία ενώ αυτή βρίσκεται στη θέση της. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να την αποσυνδέσεις από το κύκλωμα του αυτοκινήτου και να τη συνδέσεις όταν τελειώσεις τη φόρτιση. Πάντως αν είναι πολύ πεσμένη η τάση της δεν πιστεύω ότι το δυναμό του αυτοκινήτου προλαβαίνει να τη φορτίσει σε 5 λεπτά.

1 Comment

Natedi

Ευχαριστω πολυ. Οχι δεν υπαρχει η περιπτωση μπαλαντεζας. ( Καταλαβα οτι θα φερω την μπαταρια στο σπιτι και θα την εχω να φορτιζει 15-20 ωρες. Τωρα ειναι εντελως πεσμενη. Τι εννοεις αυτο με τα 5' και το δυναμο?)

Username