Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
pantelisgia

Αν το θες Ηλία μόνο σαν τηλέφωνο πιστεύω ότι φουλ μια ολόκληρη μέρα θα σε βγάλει απροβληματιστα. (μην ξεχνάς οτι όσο να ναι θα το "σκαλιζεις λιγουλάκι"). Όσο αφορά για πλοήγηση στο διαδίκτυο που ρωτάς, δυστυχώς δεν το δείχνει πουθενά στα άπειρα βίντεο του YouTube που έχω δει. Εγώ δεν το έχω ψάξει μιας και δουλεύω το smartphone. Στο συνιστω αν το δουλέψεις σαν fitness tracker. Ειδάλλως σε αυτά τα λεφτά πας σε smartphone, φιλικά Παντελής.

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

iliasss1976

το έχεις δοκιμσαει σαν αυτόνομο τηλέφωνο;γιατί λες ότι πιστεύεις ότι κρατάει μια μερα.Ειμαι κάτοχος apple watch και θα το ήθελα να έχει κάρτα sim.Επειδη δεν θέλω να δώσω χρήματα για τσάμπα αν το έχεις δοκιμάσει η μια μερα για μένα είναι ΟΚ.

2 Σχόλια

pantelisgia

Όταν το πρώτο αγόρασα το δοκίμασα σαν αυτόνομο τηλέφωνο και δουλεύει όπως έχω προαναφέρει αναλυτικά.Επειδή το σκάλιζα πολύ τότε, μου κρατούσε από το πρωί στις 07:00 έως και το βράδυ στις 21:00 με 22:00 με μπαταρία πλέον στο 20%.Χρήματα τσάμπα δεν υπάρχει περίπτωση να δώσεις ,στο εγγυώμαι, την στιγμή που είσαι και παλαιότερος χρήστης smartwatch και ξέρεις πως να το χειριστείς.Απλά επειδή χρησιμοποιώ τα smartphone μου,το συγκεκριμένο το έχω ανενεργό για όταν χρειαστεί και για μεγαλύτερη διάρκεια στην μπαταρία.(μου χρειάζεται για τις αθλητικές δραστηριότητες που και εκεί τραβάει μπαταρία).
Ελπίζω να βοήθησα, ότι άλλο θες με ρωτάς, φιλικά Παντελής.

iliasss1976

Παντελη αν κρατάει τόσο πολύ θα πάω να το πάρω με χαλάει λίγο που δεν έχει Ελληνικα αλλα δεν πειράζει,σε ευχαριστώ πολύ

Όνομα χρήστη