Αν το θες Ηλία μόνο σαν τηλέφωνο πιστεύω ότι φουλ μια ολόκληρη μέρα θα σε βγάλει απροβληματιστα. (μην ξεχνάς οτι όσο να ναι θα το "σκαλιζεις λιγουλάκι"). Όσο αφορά για πλοήγηση στο διαδίκτυο που ρωτάς, δυστυχώς δεν το δείχνει πουθενά στα άπειρα βίντεο του YouTube που έχω δει. Εγώ δεν το έχω ψάξει μιας και δουλεύω το smartphone. Στο συνιστω αν το δουλέψεις σαν fitness tracker. Ειδάλλως σε αυτά τα λεφτά πας σε smartphone, φιλικά Παντελής.
2 Σχόλια
Όταν το πρώτο αγόρασα το δοκίμασα σαν αυτόνομο τηλέφωνο και δουλεύει όπως έχω προαναφέρει αναλυτικά.Επειδή το σκάλιζα πολύ τότε, μου κρατούσε από το πρωί στις 07:00 έως και το βράδυ στις 21:00 με 22:00 με μπαταρία πλέον στο 20%.Χρήματα τσάμπα δεν υπάρχει περίπτωση να δώσεις ,στο εγγυώμαι, την στιγμή που είσαι και παλαιότερος χρήστης smartwatch και ξέρεις πως να το χειριστείς.Απλά επειδή χρησιμοποιώ τα smartphone μου,το συγκεκριμένο το έχω ανενεργό για όταν χρειαστεί και για μεγαλύτερη διάρκεια στην μπαταρία.(μου χρειάζεται για τις αθλητικές δραστηριότητες που και εκεί τραβάει μπαταρία).
Ελπίζω να βοήθησα, ότι άλλο θες με ρωτάς, φιλικά Παντελής.
Παντελη αν κρατάει τόσο πολύ θα πάω να το πάρω με χαλάει λίγο που δεν έχει Ελληνικα αλλα δεν πειράζει,σε ευχαριστώ πολύ