Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
DanielR

Το ρολόι έχει καταγραφή και ανάλυση του ύπνου;

Benutzername

1 Antwort

pantelisgia

Μέσω της εφαρμογής της Huawei health, έχει πλήρη ανάλυση των στοιχείων του ύπνου σε βαθύ, ελαφρύ, REM, αϋπνία και ποια είναι τα φυσιολογικα στοιχεία βάση της ηλικίας και του φύλου. Είναι ακριβές και βοηθάει αρκετά για να βελτιώσουμε τον ύπνο μας.

4 Kommentare

DanielR

Σ'ευχαριστώ Παντελή. Δεν είχα δει στα βίντεο του youtube να αναφέρουν κάτι για τον ύπνο γι'αυτό ρώτησα. Χρειάζεται να είναι και το κινητό ανοικτό όλο το βράδυ για να καταγράφει τον ύπνο;
Είμαι ανάμεσα σε αυτό και το καινούριο Samsung Galaxy Watch. Το Huawei για να μην παίρνω μαζί μου το κινητό όταν πηγαίνω για τρέξιμο και το Samsung γιατί μου φαίνεται πιο όμορφο στα βίντεο που βλέπω. Δύσκολη απόφαση.

pantelisgia

Φίλε Ντανιελ ,και τα δύο είναι πολύ καλές επιλογές.Να διαλέξεις αυτό που σου αρέσει εσένα περισσότερο.αν μπορείς δες τα απο κοντά.Απλά το huawei το παραδέχτηκα και σαν ποιότητα (κάνω πολλές εξωτερικές δραστηριότητες και έχει βγει "σκυλί" ).Δες τα καλά και τα δύο και καλή αγορά.Εμένα το πρώτο μου smartwatch και έχω πάθει πλάκα το πόσο βολικό είναι.Τσέκαρε και μπαταρίες mAh για διάρκεια.Καλή αγορά..... ξέχασα το κινητό εμένα φορτίζει μονάχο του το βράδυ,ξεχωριστά απο το watch.Όταν κάνουν pair το πρωί, στέλνει τα δεδομένα στο τηλέφωνο.Και το galaxy έτσι δουλεύει.

DanielR

Μια τελευταία ερώτηση για την πλοήγηση που με ενδιαφέρει. Μπορείς να επιλέξεις στο Goggle Maps έναν προορισμό και να σε κατευθύνει αν έχεις ενεργοποιημένο το 4G; Ή πρέπει να στείλεις από πριν τη διαδρομή σου από το κινητό;

pantelisgia

Και τα δύο.Αν έχεις και όγκο δεδομένων 4G στον αριθμό σου (γιατί θα πρέπει να κατεβάσεις τους χάρτες όπου κινείται το στίγμα σου) τότε ανεξαρτητοποιησε εντελώς απο το κινητο. Απλά το watch για να σου στέλνει τις εντολές αριστερά,δεξιά κ.τ.λ θα το έχεις σε Display always on (oθονη συνέχεια ανοικτή με οτι συνεπάγεται για την μπαταρία σου).Εμένα με μηχανή δεν με βοήθησε, αλλά για πεζός ή αυτοκίνητο είναι διαφορετικά. Ότι άλλο θες στην διάθεσή σου.

Benutzername