Θα ήθελα να μάθω αν μπορώ να απαντήσω μία κλήση από το ρολόι και ο ήχος να μεταφερθεί σε bluetooth ακουστικό. Χωρίς να υπάρχει κάρτα sim στο ρολόι. Δηλαδή να γίνει ο χειρισμός του κινητού από το ρολόι.
Επίσης το αναγνωρίζει η Ελληνική αντιπροσωπεία ή πρέπει να απευθυνθούμε σε τρίτες όπως την TS με τις οποίες δεν βγάζεις άκρη όταν χρειάζεσαι εγγύηση.
3 Kommentare
Σε ευχαριστώ που ανταποκρίθηκες. Είσαι σίγουρος ότι γίνετε ΧΩΡΙΣ να έχει sim το ρολόι;;
Λοιπόν με προβλημάτισες γιατί πήρα τηλέφωνο την Huawei και μου είπαν ότι αυτό δεν γίνετε. Όσο για την εγγύηση αρκεί να είναι εισαγωγή από Ευρώπη. Απ'οτι έψαξα λίγο όλοι εισάγουν από Βουλγαρία.
έχω την LTE έκδοση, χωρίς να βάλω την sim μέσα και το δουλεύω με sony blth ακουστικά οπότε με σιγουριά σου διαβεβαιώ οτι γίνεται.Για την απλή με επιφύλαξη, αν και στο youtube έχω δει βίντεο που το κάνουν με BLth ακουστικά.
Για το θέμα εγγύησης είναι "φάουλ" τι στιγμή που το βιβλιαράκι εγγύησης που έχω (αγορά από amazon) γράφει και ελληνική εγγύηση.Πάντως αν διαβάσεις την αξιολόγησή μου σε θέμα που είχα με το τηλέφωνο η ελληνική αντιπροσωπεία ούτε που ήξερε να απαντήσει.Στο θέμα της sim νομίζω σου απάντησα.Το δουλεύω έτσι.Μόνο αν θες την απλή έκδοση (χωρίς LTE υπάρχει μια πιθανότητα να μην γίνεται,αλλά δεν το νομίζω).Δεν έχω κάτι να κερδίσω με το να σε παραπληροφορήσω.Tα bluetooth είναι τα sony SW1 όπου ακούω ραδιόφωνο, στην εισερχόμενη κλήση απαντώ θετικά από το watch, διακόπτεται μόνο του το ράδιο και μιλώ κανονικά απο το sony.Oουφ.....Σημειωτέον σε πάρα πολλά πράγματα οι χειριστές των συσκευών μας,είμαστε πολύ πιο "διαβασμένοι", από αυτούς που απλά απαντούν στο τηλέφωνο.Μιλώ εκ πείρας.
No offense!!