Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
panos21669

Καλησπερα και παλι, προχωρησα τελικα στην αγορα του ρολογιου, μου λυθηκαν οι αποριες που ειχα γραψει πιο πριν, αλλα εχω προβληματισμους, πρωτον οι κλησεις για να εμφανιστουν στο ρολοι πρεπει το κινητο να βαραει 5-10 s αναλογα καθε φορα, και δευτερον πως βγαζετε μια μερα μπαταρια αποριας αξιο, λιγο το πειραζεις ενα λεπτο και πεφτει η μπαταρια σα φωτοβολιδα, δλδ σε 3,5 ωρες απο 100 πηγε στο 83, χωρις καθολου σχεδον πειραγμα χωρις να κλησεις και μνματα, δλδ αμα παω να τρεξω 21χλμ θα τη βγαλει τη διαδρομη? Εχω απορια

Benutzername

2 Antworten

sofoklis988

Καλορίζικο φίλε και καλοφόρετο. Και εγώ το πήρα. Θα το έχω στα χέρια μου αύριο. Εάν έχεις νέα πες μας. Θα δω και εγώ πως πάει.

3 Kommentare

panos21669

Οσο αφορα το θεμα κλησεως με το reset εστρωσε και βλεπω την κληση στο ρολοι σχεδον ταυτοχρονα με το κινητο, πολυ καλα, βλεπεις τις επαφες σου κανινικα στα ελληνικα και στα μνματα παρολο που δεν εχει ελληνικα, viber δεν μου το ανοιγει μονο βλεπω τα notification,γενικα πολυ καλο ρολογακι, μπαταρια ομως ειναι τοσο απογοητευση που με κανει να ξεχναω ολα τα αλλα, χωρις battery save και με λιγο σκαλισμα, ουτε ενα 24ωρο, μενει μονο να κανω κανα τρεξιμο να δω πως την καταπινει, εκτιμω οτι απο 100% μπαταρια αμα καταγραψεις ενα 10αρι χλμ θα παει χαλαρα στο 40%-30%

panos21669

Ναι οντως δεν κρατανε σε θεμα μπαταριας, αλλα ουτε ενα 24ωρο?

Benutzername
pantelisgia

Καταρχήν καλορίζικο και καλοφόρετο.Πιστεύω οτι με τον καιρό θα το ευχαριστηθείς γιατί έχει πολλές δυνατότητες.Τώρα που το πρώτοπήρες είναι ευκαιρία για factory reset (για το θέμα των κλήσεων).Γενικά τα ηλεκτρονικά τρώνε "φλασιές¨ και μόνο με reset στρώνουν.Το είχα πάθει και εγώ γιατί το είχα κάνει pair με δύο κινητά.Διορθώθηκε και πλέον χτυπά στα 3-4sec μετά.Αυτονόητο γιατί μια χρονοκαθυστέρηση λόγο bth υπάρχει πάντα.Η μπαταρία δυστυχώς όπως γράφω και εγώ στην αξιολόγηση μου είναι ένα θέμα.Με batterysaver ψιλοσώζεται.

1 Kommentar

panos21669

Ναι μολις εκανα ενα reset και θα δω τα αποτελεσματα, αλλα με battery saver δεν εχεις smartwatch μετα, και ενα αλλο, το viber ανοιγει κανονικα? Γτ εμενα απλα ερχονται οι ειδοποιησεις χωρις να μπορω να δω το μνμ ενω εχω εγκαταστησει το app

Benutzername