La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
sofoklis988

Γεια σε όλους που παρακολουθούν την συζήτηση. Το έχω πλέον στα χέρια μου. (πολύ χαρούμενος)

Έφαγε ένα σκάλωμα μετά την αναβάθμιση και δεν λειτουργούσε η αφή στην μισή οθόνη (από την μέση και κάτω)

Factory reset και έχει στρώσει προς το παρόν.

Η μπαταρία πάει καλά βέβαια δεν χρησιμοποιώ τις λειτουργίες καταγραφής βημάτων κτλ και δεν έχω μέσα κάρτα sim (δεν με ενδιαφέρουν και τόσο)

Επίσης έχεις βάλει κανείς Tempered glass;;

Nume de utilizator

2 Răspunsuri

panos21669

Ρε φιλε μια ερωτηση, μπας και πετυχω και εγω καμια καλυτερη επιδοση μπαταριας, τη καθημερινή καταγραφη βηματων πως την απενεργοποιησες?

2 Comentarii

sofoklis988

Στις στο μενού τον εφαρμογών απενεργοποίησα τις εφαρμογές που έχουν να κάνουν με την άθληση., fit, running κτλ

Nume de utilizator
pantelisgia

Καλορίζικο Σοφοκλή.Καλύτερα να βάλεις γιατί είναι ένα πολύ καλό αλλά και πολύ ευαίσθητο smartwatch.

3 Comentarii

sofoklis988

Δεν έχω καταφέρει να κάνω αυτό που λέγαμε με το bluetooh.

Το sony sbh52 χρησιμοποιώ. Με ποιο τρόπο συνδέεις τις συσκευές;

pantelisgia

Λυπάμαι πού το ακούω.Να ξέρεις οτι παίζουν και ασυμβατότητες στα πρωτόκολλα τόσο του watch όσο και των εκάστοτε bluetooth ακουστικών.Επίσης τα όποια update των λειτουργικών κάνουν πολλές φορές διάφορα.Δοκίμασε αν έχεις με κάποιο άλλο blth ακουστικό, ειδάλλως, πες μας με τι ακουστικά το παλεύεις μπάς και βγάλουμε άκρη σε forum.

sofoklis988

Pantelisgia λοιπόν το κατάφερα με το Bluetooth βέβαια υπάρχει ένας περιορισμός. Ναι μεν απαντάω την κλήση από το ρολόι και ο ήχος πάει στο headset, το ρολόι όμως δεν είναι συνδεδεμένο με το κινητό ώστε να κάνει κλήσεις ή να χρησιμοποιήσει τα data του κινητού για τις ειδοποιήσεις.

Λαμβάνει μόνο την ειδοποίηση για εισερχόμενη κλήση.

Περιμένω νέα ακουστικά μέσα στην επόμενη εβδομάδα πιο απλά απο το sbh52 που ομολογώ είναι λίγο περίεργα.

Nume de utilizator