Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
Benutzername

1 Antwort

4 Kommentare

karpouzest

οι χαρτες πως λειτουργουν? γιατι δεν εχει πυξιδα,ουτε γυροσκοπιο

wolverine 1

Δεν σε καταλαβαινω τι ακριβως θες;μια χαρα λειτουργουν οι χαρτες,για Gps λες; υπαρχουν πολλες εφαρμογες να κατεβασεις ητε Gps ητε χαρτες!

karpouzest

εννουσα αν λειτουργει σωστα το gps του κινητου και αν κανει καλη πλοηγηση γιατι δεν εχει τους αισθητηρες που εγραψα,ειμαι πολυ κοντα στο να το παρω και το ψαχνω,οι εφαρμογες αποθηκευονται στην καρτα μνημης? γινεται εσωτερικος χωρος αποθ.? και εννοω να αποθηκευονται και να της 'βλεπεις'' παλιοτερα ειχε μια ενσωματωμενη εφαρμογη η σονυ και εκανες αντιγραφα ασφαλειας και μετεφερες εφαρμογες και παιχνιδια στην καρτα,ομως δεν μπορουσες να ''δεις''την εφαρμογη και να την ανοιξεις,υπηρχε μονο στην καρτα,μεχρι να την ξαναμετεφερνες στο τηλεφωνο και τοτε μπορουσες να την χρησιμοποιησεις

wolverine 1

Το ΧΑ1 το εχεις ενας φιλος μου,το gps του μια χαρα δουλευει αποτι ξερω,αρα εχει τους αισθητηρες που λες,οι εφαργογες ναι αποθηκευονται στην μνημη του κινητου,αλλα μπορεις να μεταφερεις αν οχι ολες αλλα το 60% περιπου σιγουρα..το κινητο εχει αρκετη μνημη σε αφηνει ελευθερα καπου 23Gb χωρανε αρκετες εφαρμογες-παιχνιαδια-φωτο κ.α.. βαζεις και μια καρτα και εισαι κομπλε..
Σε αυτα τα χρηματα δυσκολα θα βρεις τετειο κινητο,γιατι εχει και καλη καμερα,και ωραια οθονη σαν του Ζ5 που εχω,αξιζει σιγουρα θα ελεγα

Benutzername