За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
b1gboss

Όσοι δίνετε 2 και 3 αστέρια μάθετε λίγο από pc και μετά μιλάτε... Και εμένα είναι ταβάνι 1.2275 volt όλη την ώρα και η θερμοκρασία είναι στους 33 βαθμούς στο idle με μια απλή cm 212X των 35 ευρώ... Κλάψτε και άλλο. Άμα δεν διαβάζετε το QVL της μητρικής και αγοράζετε όποια μνήμη να είναι εξού και τα προβλήματα.

Потребителско име

3 Отговора

dimitris.koutsikounis

Καλησπερα. Στα 2933 σε τι timings δουλεουν οι μνημες? Εχω εχω την Mortar (ιδιες μητρικες με διαφορετικο form factor) και τρεχω Ripjaws 4 (Hynix) σε 2933 16-15-15-35, αλλα με προβληματιζει το γεγονος οτι το tCL απο 2666 και ανω μπαινει σε 16 ακομα και αν το βαζω χειροκινητα σε 15. Εχεις μηπως το ιδιο bug? Το ειχα διαβασει και σε περιπτωση Tomahawk.

Потребителско име
nicholas_markopoulos

Επανέρχομαι. Όπως είπα εγώ έχω το Β350 PC Mate αλλά είναι ίδιο με το tomahawk και το bios πιστεύω πως είναι επίσης ίδιο. Λόγω του ότι είναι νέα τεχνολογία οι ryzen η msi μάλλον επέλεξε να μην αφήνει προς το παρόν πολλές επιλογές στους χρήστες όσον αφορά το overclocking. Όμως εγώ δουλεύω τον 1600 με όλες τις ρυθμίσεις της μητρικής στο auto. Με την αύξηση του πολλαπλασιαστή μέσα από το ryzen master στα 3.6ghz είμαι σταθερός και κρύος (με το stock cooler) και το vcore είναι μεταβλητό (σε idle είναι κάπου 0.8 και σε full load φτάνει 1.25). Οι μνήμες μου παίζουν στα 3.2 αλλά με ρύθμιση κι όχι με το xmp τους.

Потребителско име
nicholas_markopoulos

Έχω παραγγείλει και περιμένω το 350 PC Mate που είναι ακριβώς ίδιο με αυτό σχεδιαστικά και το επέλεξα λόγω εμφάνισης (full black ώστε να φτιάξω το built μου στα χρώματα που θέλω εγώ). Όταν είμαι έτοιμος θα κάνω την κριτική μου και θα ανταλλάξουμε και απόψεις. Δε σου κρύβω πάντως πως μια αγωνία την έχω.

Потребителско име