Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
George_Kariofyllis

Καλημέρα σας. Πρόσφατα αγόρασα το προϊόν και είμαι αρκετά ικανοποιημένος μέχρι στιγμής.
Ένα πρόβλημα μόνο έχω αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει.
Πέρα από την πηγή αναπαραγωγής στην οθόνη την ηχόμπαρας, δεν μπορώ να δω τίποτα άλλο. Για παράδειγμα την ένταση του woofer πως την βλέπεις? Το standard ή cinema επιλογή πως την βλέπεις ποια παίζει ? (εντάξη ακουστικά μπορείς αλλά δεν φαίνεται κάπου).
Γενικά οθόνη ενδείξεων υπάρχει?
Ευχαριστώ,

Benutzername

1 Antwort

6932521

Όχι, πέρα από τα λαμπάκια, αλλά διάβασε τα παρακάτω ίσως σε βοηθήσουν...

Εγώ: "Αγόρασα την συσκευή 20/10/2018 129€, την συνέδεσα εύκολα με την LG smart τηλεόραση μου μέσω καλωδίου οπτικής ίνας & σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος, έχω επιλέξει να παίζουν ταυτόχρονα & τα ηχεία της τηλεόρασης, το μόνο που δεν μου αρέσει είναι ότι δεν έχει οπτικές ενδείξεις της έντασης του ήχου (VOL +/-) & του "υπογούφερ" (WOOFER LEVEL +/-), μήπως ξέρει κάποιος να μου πει τι προκαθορισμένη κλίμακα έχει επιλέξει η LG (π.χ. min-max 0-20 ή κάτι άλλο), ώστε να το "πηγαίνω" μετρώντας τα πατήματα που θα κάνω στο τηλεχειριστήριο ώστε να έχω ένα "μπούσουλα". Επίσης, το πλήκτρο "ASC" του τηλεχειριστηρίου σημαίνει αυτόματη εναλλαγή μεταξύ STANDARD/CINEMA ή κάτι άλλο;
Σας ευχαριστώ.
cartoyo198 cartoyo198
24/10/2018
Έχω το ίδιο soundbar ο ήχος είναι μέχρι +40 πατήματα και το woofer μέχρι +10 πατήματα Asc είναι για να διαχωρίζει αυτόματα την φωνή με το μπάζο αναγνωρίζει αυτόματα πότε θα χρειαστεί το μπάσο με την φωνή η καλύτερη επιλογή είναι το cinema επίσης εγώ το έχω συνδέσει με hdmi arc για να μπορεί να παίζει και τα αρχεία ήχου των blu ray τα dts master audio με την οπτική ινα δεν μπορεί να τα μεταφέρει.
Επεξεργάστηκε στις 24/10/2018 21:51 Απάντηση
6932521 6932521
25/10/2018
"cartoyo198" Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Καλή συνέχεια.
Εγώ: "Το Adaptive Sound Control αναλύει το περιεχόμενο σε πραγματικό χρόνο. Έτσι, όταν το ASC ανιχνεύσει συνομιλία, ρυθμίζεται αυτόματα για να ακούς πεντακάθαρους διαλόγους, ενώ όταν ανιχνεύει δράση, αυξάνει την ένταση του subwoofer για ακόμα πιο δραματική αναπαραγωγή ήχου.
Το Auto Sound Engine της LG βελτιστοποιεί τον ήχο σε οποιαδήποτε στάθμη έντασης, διατηρώντας πάντοτε ακριβείς συχνότητες. Έτσι, επιτυγχάνεται η κατάλληλη ισορροπία ήχου ανεξαρτήτως έντασης."

Benutzername