Παιδιά πριν 2 μέρες παρέλαβα το κινητό σε άσπρο.
Θα κάνω κάποια αρχικά σχόλια για όποιον ενδιαφέρεται.
Καταρχήν να πω πως το πήρα για τη γυναίκα μου που το θέλει κυρίως για φωτογραφίες και σερφάρισμα, καθώς και για το χαμηλό SAR στο κεφάλι.
1) Πολύ όμορφο χρώμα με ωραία νερά, desiνάτο, καλό κράτημα παρ ότι γκουμούτσα (εγώ δεν το έπαιρνα τόσο μεγάλο, ειδικά όταν μιλάς χωρίς handsfree είναι πολύ γελοίο) για γυναίκα βολεύει αφού το βάζουν στην τσάντα.
2) Αναβαθμίστηκε αμέσως σε oreo.
3) Η μπαταρία είναι οριακά μέτρια, μου έκανε εντύπωση πως σε 7 ώρες το βράδυ χωρίς χρήση έχασε 12% !!! Απαράδεκτο! Μπορεί να φταίει το oreo. Θα δούμε...
4) Η 2η οθόνη μου άρεσε, αλλά έχει λίγες λειτουργίες, θα μπορούσε και καλύτερα.
5) Το κεντρικό κουμπί είναι αφής και δεν με ξετρέλανε (ίσως έχω συνηθίσει το s7)
6) Το UI HTC είναι όμορφο και ελαφρύ
7) Ο ήχος σούπερ
8) Η κάμερα όμως έχει χαοτική διαφορά από το S7 που έχω εγώ και ομολογώ πως δεν το περίμενα γιατί έχει πολύ καλές κριτικές και πολύ καλό αισθητήρα με 1.8f OIS κλπ. Απορώ πραγματικά ρε παιδιά για όσους γράφετε πως είναι καλύτερο από s7 και s8, είχατε ποτέ σας ένα από τα 2?? Μιλάμε είναι η μέρα με τη νύχτα στο θέμα φωτογραφία σε σύγκριση με αυτά. Τόσο που απορώ μήπως έχει κάποιο θέμα το κινητό ή κάνω κάποιο λάθος εγώ. Θα κατεβάσω και το google camera pixel 2 που λέει ο φίλος πιο πάνω να μήπως δω διαφορά. Μιλάω για την κύρια κάμερα η selfie είναι ΟΚ.
Θα επανέλθω μόλις το επεξεργαστώ ακόμα λίγο.