Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
smaleo7871

Η δοσολογία που γράφει είναι ένα την ημέρα. Για πόσο όμως χρονικό διάστημα δεν αναφέρει; Ούτε αν πρέπει να διακοπεί για κάποιο χρονικό διάστημα και να επαναληφθεί στη συνέχεια!
Εν τω μεταξύ τον ορθοπαιδικό που ρώτησα μόνο που δε με έκραξε χωρίς βέβαια να αιτιολογήσει την στάση του,απαντώντας απλά "εγώ δε θα το έπαιρνα γιατί δε το γνωρίζω το προϊόν" ........

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

washcloud

...κατά βάση είναι βιταμίνη (Β12) και γενικά οι βιταμίνες (ρώτησα γιατρούς/φαρμακοποιούς) πρέπει να χρησιμοποιούνται (ακόμη και οι υδατοδιαλυτές - δηλαδή δεν μεταβολίζονται στο συκώτι, άρα ακόμη και η υπερβολική λήψη απλά αποβάλλεται από τον οργανισμό χωρίς να φέρουν προβλήματα - όπως η ομάδα της Β) το πολύ για 3, άντε 4 μήνες. Μετά διακοπή για δεν ξέρω πόσο (τουλάχιστον 1-2-3 μήνες έχω την εντύπωση), και αν είναι, φτου κι απ' την αρχή. Το "σχεδόν κράξιμο" του ορθοπεδικού, για συμπλήρωμα βιταμινών, ασχολίαστο. Παθολόγος μου το πρότεινε εμένα, ως "αρκετά δυνατό, αλλά ακριβό", όταν ζήτησα να μου γράψει μαγνήσιο (για θέμα με το ισχιακό νεύρο) λέγοντάς μου "δε θα σου κάνει τίποτα το μαγνήσιο" (που ήδη έπαιρνα μετά πό tip φίλου με παρόμοιο θέμα στο ισχιακό νεύρο, που του το έγραψε ορθοπεδικός και υποτίθεται "είδε βελτίωση"). Το παρόν συμπλήρωμα έχει και άλλα συστατικά που υποτίθεται βοηθούν στην ανάπλαση σακατεμένων νεύρων, αλλά δεν έχω κάτσει να τσεκάρω τί και αν αξίζουν τον κόπο. Πιο πριν πήρα Biolevox (μια απ' τα ίδια: ομάδα Β + "άλλα συστατικά βοηθητικά στην ανάπλαση τραυματισμένων νεύρων") για ένα 4μηνο, αλλά δεν είδα καμμιά αισθητή βελτίωση (εκτός κι αν κάνανε δουλειά που εγώ ποτέ δεν κατάλαβα - δλδ αν δεν τα έπαιρνα μπορεί να ήμουν ακόμη χειρότερα. Ή λόγω αιτίου - σακατεμένη σπονδυλική, οριακά για χειρουργείο - το όποιο τυχόν καλό κάνουν, να μην αρκεί. Δικό μου συμπέρασμα: ναι στα συμπληρώματα, αλλά μαγικά ΔΕΝ κάνουν. Τα παίρνεις κι ελπίζεις ότι βοηθάνε....Οικονομικότερη ψιλο-εναλλακτική: χάπια Neurobion, xωρίς "πρόσθετα", αλλά απλά με βιταμίνες της ομάδας Β, που υποτίθεται ότι είναι η βάση για αντιμετώπιση νευρολογικών συμπτωμάτων....

Όνομα χρήστη