What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Stella_kapa41

Θα μου προτεινατε το iphone SE η το 6 ??? Ειμαι σε δειλλημα καθως το Se μπορει να εχει μικρη οθονη αλλα εχει καλυτερη βασικη καμερα ... απο την αλλη το 6 ειναι σε μεγαλυτερο μεγεθος και ισως με βολευε περισσοτερο . Αμα εχετε χρησιμοποιησει τα προιοντα παρακαλω βοηθηστε με καθως δεν ειμαι ειδικη και δεν εχω ξαναχρησιμοποιησει προιον της apple .

Username

2 Replies

Greg_Antony_Dimitriadis

Το iPhone 6 εχει καμερα 8mp ενω το iPhone SE εχει 12. Η διαφορα δεν ειναι μεγαλη ενω η εταιρεια με μια αναβαθμιση λογισμικου μπορει να ''αναβαθμισει'' λιγακι την επεξεργασια της φωτογραφιας.Επισης το iPhone 6 δεν εχει live photos(ειναι εικονες που αμα τις πατησεις κινουνται σαν γκιφ ).Συνεχιζοντας το iPhone 6 εχει βιντεο μεχρι 1080 ενω το ΣΕ εχει βιντεο 4κ που ειναι μια ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ. Αν το iPhone se ειναι μικρο για εσενα θα συνιστουσα να προσπερασεις τα δυο αυτα κινητα και να αγορασεις το iphone 7 /8/iphone 7/8 plus.Στη θεση σου θα αγοραζα ενα απο τα καινουρια

Username
jo.galanopoulos

αν δεν σε ενοχλει η μικρη οθονη δαγκωτο SE ειναι κινητο του 2016 με καλυτερη RAM και οπως λες καλυτερη καμερα. Στο 6 σε κανα χρονο δεν θα του αναβαθμιζουν το λογισμικο και θα ειναι για πεταμα

Username