Μπορω να την χρησιμοποιησω στο ταμπλετ μου επειδη δεν εχω χωρο για παιχνιδια.το τονιζω επειση εχα παντα αυτην την απορια.οι micro sd καρτες,βαζουν επιπλεον χωρο ή αποθηκευουν καποια αρχεια???
Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an
Μπορω να την χρησιμοποιησω στο ταμπλετ μου επειδη δεν εχω χωρο για παιχνιδια.το τονιζω επειση εχα παντα αυτην την απορια.οι micro sd καρτες,βαζουν επιπλεον χωρο ή αποθηκευουν καποια αρχεια???
1 Antwort
Αρχικά ποιο tablet έχεις;
Οι κάρτες sd είναι ένας διαφορετικός χωρος αποθήκευσης. Αντί να αποθήκευσης στην συσκευή, αποθηκευεις στην κάρτα sd. Όταν βάζεις εικόνες, βίντεο, τραγούδια και αλλα αρχεία στην sd, είναι όλα μια χαρά. Αλλά όταν θες να βάλεις εφαρμογές (όπως τα παιχνίδια που θες εσύ) πολλοί χρήστες παρατηρούν προβλήματα (είτε δεν του επιτρέπεται να μπει η εφαρμογή, είτε μετά από κάποιο update επιστρέφει στην συσκευή, είτε δεν αποθηκεύεται εξ ολοκλήρου στην sd). Καλύτερα ψάξε το αν θες να αποθηκεύσεις εφαρμογές.
Το πιο safe ειναι, εαν έχεις πολλες εικόνες, βίντεο κλπ, να τα μεταφέρεις στην κάρτα sd. Έτσι, στον το χώρο που θα ελευθερώσεις θα μπορρουν να μπουν τα νέα παιχνίδια που θες.