Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
George_xristodoulou69

Παιδιά,αποφεύγετε τα Huawei,υπερθερμαίνονται,δεν είναι αξιόπιστα και είναι ΜΑΠΑ.

Benutzername

4 Antworten

Hlias P.

Έχω το Huawei Nova. Κινητάρα μου βγήκε. Καμία σχέση με αυτα που γράφεις.

Benutzername
Benutzername
thanoschanel

George_xr φιλε δεν γνωριζω αν ποτε ειχες huawei :) κηνιτο αλλα αυτο που λες δεν ισχυει σε καμια περιπτωση... εχω huawei και δεν θερμαινετε καθολου. οσο για την χιαομι που λες δεν εχει καθολου καλη υποστιριξη.

3 Kommentare

George_xristodoulou69

Είναι όντως μια χαρά,αλλά θεωρώ πως υπάρχουν και καλύτερα.Επίσης,το κινητό της μητέρας μου,το οποίο είναι Xiaomi,έχει δεχθεί 2 αναβαθμίσεις λειτουργικού μέσα σε έναν μήνα.Δεν κατάλαβα τι θέλεις να πεις "δεν έχει καθόλου καλή υποστήριξη".Τέλος,μην ξεχνάς ότι οι πωλήσεις οφείλονται και στις διαφημίσεις,ενώ η Xiaomi δεν έχει καθόλου διαφήμιση στο Google και στην τηλεόραση,παρολ'αυτά είναι τρίτη σε πωλήσεις στην Ελλάδα.

thanoschanel

George_xristodoulou69
3 αναβαθμησεις εχει η huawei σε λιγοτερο απο 3 μηνες . εχει ωραια προιοντα ... αλλα κηνιτο δεν το εχω δουλεψει το εχω δει ομως απο κοντα ενα χιαομι αλλα δεν μου αρεσε εμφανισιακα. εχει πολυ καλη υποστιρηξη η huawei παντος και επισημο σερβις στην αθηνα αυτο λεει πολλα. η χιαομι εχει ωραια προιοντα σπιτιου ζυγαρια μπανιου καταπληκτικη και αλλα ειδη για το σπιτι απο κηνιτο ομως δεν μου αρεσουν τοσο εμφανισιακα βεβαια γουστα ειναι αυτα :)

George_xristodoulou69

Αυτά είναι προσωπικές προτιμήσεις.Η Huawei είναι καλύτερη,κατά τη γνώμη μου,σε άλλες συσκευές π.χ.tablets.

Benutzername
PARASKEYI_ANASTASIOU

εχεις παρει αυτο το κινητο @George_xr....? εσυ τι κινητο προτεινεις? καλο μεσημερι

2 Kommentare

George_xristodoulou69

Έχω δοκιμάσει Huawei και είναι καλά την πρώτη εβδομάδα μόνο,μετά ξέχνα το.Επίσης έχω ήδη απαντήσει στο δεύτερο ερώτημα σου λίγο παρακάτω και προτείνω Xiaomi.Ευχαριστώ.Ένα παράδειγμα αναξιοπιστίας περιγράφεται παρακάτω από τον/τη Theodhor_Lici.
Το μόνο ίσως καλύτερο της Huawei από την Xiaomi είναι η κάμερα.ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

thanoschanel

George_xristodoulou69
φιλε εχω το huawei p10 lite και ειμαι πολυ ευχαριστημενος στους μονο 3 μηνες καμια σχεση με αυτα που λες ... αλλα καμια ομως. ειναι καθαρα προσωπικη γνωμη σου οτι δεν σε ικανοποιησε .. αλλα τα κηνιτα της huawei ειναι παρα πολυ καλα.προερχομε απο ios iphone και προτιμησα huawei τα τελευτεα 4.5 χρονια εχω αγορασει δυο iphone . τωρα το 2018 θα ειναι η δευτερη εταιρια στον κοσμο με της ποιο πολλες πωλησεις μετα την apple ειναι καθαρα προσωπικη σου γνωμη οτι δεν σου αρεσει η huawei αλλα οχι οτι και χαλια κηνιτα. σε καμια περιπτωση.

Benutzername