What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Bill_Diamantopoulos

Ενδιαφερομαι για την συγκεκριμενη θηκη για το s8. Γνωριζει καποιος εαν γινεται να την χρησιμοποιησω ενω το τηλεφωνο "φοραει" τζαμακι;

Username

1 Reply

ΓΙΩΡΓΟΣ

99% όχι δε γίνεται. όσοι το δοκίμασαν είχαν πρόβλημα με το τζάμι, το πετάει. εγώ έβαλα μια μεμβράνη που αγκαλιάζει όλο το τηλέφωνο από εμπρός, στα πλάγια μέχρι και πίσω.

3 Comments

thanasisskotis10

Καλησπερα και χρονια πολλα!!Θα με ενδιαφερε πολλη η γνωμη σου!Θα επερνες αμα ειχες ξανα την ιδια θηκη η θα επερνες αυτην LifeProof Fre Asphalt Black (Galaxy S8) ??η απαντηση σου εναι συμαντικη!!!!

ΓΙΩΡΓΟΣ

καλημέρα.

ήταν και αυτή μια από τις επιλογές μου.

όμως, το μέγεθος, οι αξιολογίσεις που είχα διαβάσει τότε σε σελίδες του εξωτερικού, αλλά και η τιμή της

με απέτρεψαν.

φένεται πως είναι για πιό σκληρή χρήση από αυτή που έχω τώρα, όμως, το θέμα είναι τι απαιτησεις έχει ο κάθε ένας.

τι θέλει από τη θήκη που θα επιλέξει, αν για παράδειγμα ήθελα να βουτώ το κινητό συνεχώς στα νερά, τότε θα επέλεγα μια τέτοια θήκη.

απότι γράφουν αυτοί που την έχουν, παρουσιάζει μια δυσχρηστία κατά τη χρήση.

https://www.skroutz.gr/s/11894672/LifeProof-Fre-Asphalt-Black-Galaxy-S8.html#reviews

προσωπικά λοιπόν αν έπρεπε να επιλέξω σήμερα για μια θήκη, σίγουρα θα επέλεγα και πάλι την ίδια.

Username