La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
Nume de utilizator

1 Răspuns

petrosdls

Έχει πολύ καλή και άμεση απόκριση με τον υπολογιστή.

3 Comentarii

soa008

Φιλε το αγορασα, ενταξει καλα ανταποκρινεται , αλλα στα 100 "χτυπηματα" 1-2 θα τα χασει. ΑΑ και διαπιστωσα οτι με το ποντικι δεν αξιζει , αν πατησεις 2-3 πλητκρα και προσπαθησεις να κουνησεις το κερσορα θα λαγκαρει και δενθα ανταποκρινεται. Για την τιμη του ομως ειναι μια χαρα

petrosdls

Προσωπικά δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα, τόσο σε σχέση με την απόκριση του πληκτρολογίου, όσο και με την λειτουργία του ποντικιού. Όλα αυτά βέβαια στα πλαίσια της απλής ως επί το πλείστον χρήσης τους στον προσωπικό μου υπολογιστή. Ίσως για κάτι παραπάνω (π.χ. επαγγελματική χρήση) να χρειάζεται κάτι καλύτερο και με μεγαλύτερο κόστος.

soa008

@petrosdls κοιτα για απλη χρηση ειναι ενταξει , απλα οταν δουλευεις ποντικη και πληκτρολογιο μαζι υπαρχουν αρκετα λαγκ. Εγω προσωπικα δουλευω σκετο το πληκτρολογιο μαζι με ενσυρματο ποντικι οποτε ειναι κομπλε. Ηθελα να τα χρησιμοποιησω και τα δυο μαζι ( ποντικη-πληκτρολογιο) αλλα μεσα σε μια βδομαδα το μετανιωσα , εβλεπα αρκετο λαγκ και ενοχλητικο. Οπως ειπα για την τιμη του ειναι υπερ αρκετο

Nume de utilizator