What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
lina-maggy

Θα μπορουσατε να με ενημερωσετε τι 1)μεγεθος βελονες χρησιμοποιησατε, 2)αν ποναει, 3)αν κανετε χρηση αναισθητικης κρεμας πριν και τελικα τι διαφορα ειδατε στο δερμα σας?
Επισης τελικα κρεμα βαζετε πριν η 10 λεπτα μετα την χρηση? Στα vibeo λενε τιποτα πριν και 15 λεπτα μετα κρεμα, ενω σε αλλα λενε οτι 10 λεπτα μετα κλεινουν οι ποροι.
Τέλος, αν δεν υπηρχε η παραμετρος του κοστους θα προτιμουσατε dermapen?
Σας ευχαριστω πολυ.

Username

1 Reply

Christina_Tsi

Οι βελόνες του dermaroller είναι 0.5mm και δεν πονάει καθόλου, έχει μία περίεργη αίσθηση στο μέτωπο που είναι πιο λεπτό το δέρμα. Σε κάθε σημείο θέλει x10 κινήσεις προς κάθε κατεύθυνση (οριζόντια, κάθετα, διαγώνια). Πριν τη χρήση αποστειρώνετε το πρόσωπο με καθαριστικό και toner και αποστειρώνετε το derma roller πριν και μετά τη χρήση. Μετά από οδηγίες της δερματολόγου μου, μετά τη χρήση εγώ έβαζα αναπλαστική, αλλά μπορείτε να βάλετε κι άλλες θεραπείες πχ για ρυτίδες. Είμαι αρκετά ικανοποιημένη πάντως ανεξάρτητα από το κόστος. Δεν έχω δουλέψει με dermaroller, αλλά για βελόνες μεγαλύτερου μεγέθους δε μου συνέστησαν να το κάνω μόνη από το σπίτι γιατί προκαλείται ελαφριά αιμορραγία στο δέρμα. Ελπίζω να βοήθησα!

3 Comments

lina-maggy

Ναι, Christina και σε ευχαριστω πολυ. Αλλωστε νομιζω απο την ερευνα μου οτι το 0.5 ειναι απολύτως ικανοποιητικό εφοσον με ενημερωνεις οτι δεν προκαλει αιμορραγια. Η ιδεα της αναπλαστικης πολυ καλη!!!!

molia

Christina ευχαριστούμε για την πολυ χρήσιμη απάντηση! Όταν λέτε αναπλαστική ποιες κρέμες εννοείτε? Επειδη δεν έχω ασχοληθεί ποτε αλλα όσο περνούν τα χρόνια...

Christina_Tsi

Εγώ είχα χρησιμοποιήσει αναπλαστική κρεμα για σημάδια (cicaplast της Laroche). Ωστόσο γενικά, το dermaroller βοηθάει στην απορρόφηση συστατικών, οπότε μπορείτε να βάλετε για οποιοδήποτε σκοπό.

Username