Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
stathis_st

ξέρει κανείς να με ενημερώσει για την ασφάλεια της σχάρας? την αγόρασα πριν από λίγο καιρό και πήγα εντός Αττικής για να κάνω sup αλλά νομίζω ότι μετά τα 75-80 χλμ / h, η σανίδα κουνιόταν αρκετά (ίσως να ήταν και ιδέα μου). για να πάει εντός Αττικής κάποιος είναι καλά αλλά αν θέλεις να κάνεις ταξίδι είναι ασφαλές? δεν γίνεται να κάνεις μια απόσταση πχ 250-300χλμ με αυτή την ταχύτητα για να νιώθεις ασφάλεια!

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

orestis13

Καλησπέρα, έχω πάει Αθήνα Εύβοια πολλές φορές με φορτωμένο κανό μέχρι 140khm και με αέρα. Λογικό από τον αέρα να σου κουνάει (μεγάλος όγκος) αλλά δύσκολα να σου λυθούν οι ιμάντες. Προσοχή εγώ έχω βάλει έναν extra με καστάνια στο κέντρο για να είμαι σίγουρος επίσης αν θες να είσαι 100% μπορείς να αντικαταστήσεις και αυτούς που έχει με καστάνια και εννοείτε δένεις στο τέλος κόμπο για να μην δίνεις στο σκοινί περιθώριο να ανοίξει.

1 Σχόλιο

stathis_st

σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! για τον επιπλέον ιμάντα το σκεφτόμουν κι εγώ, θα πάω να πάρω αν είναι κάποιον με καστάνια. είναι μεγάλο το sup (10,6" - 200lt) και πρέπει να το τοποθετώ ακριβώς στην μέση για να μειώνω το κούνημα από τον αέρα. και πολύ σωστά είπες, πάντα κόμπος στην άκρη για να αποτραπεί η χαλάρωση του ιμάντα.

Όνομα χρήστη