Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
Sakis Kan.

Παιδιά κάνει για Daihatsu Cuore 2008? Βάζω Castrol 5w-30 αλλά μου είπαν από την Suzuki να βάζω 5-40 γιατί είναι πιο χοντρά λάδια και τα καίει πιο αργά γιατί το συγκεκριμένο αμάξι τσιμπάει λίγο λάδια. Μάλλον πρέπει να ισχύει αυτό γιατί το έχω παρατηρήσει.

Benutzername

1 Antwort

Opel_Corsa_A

Κάνει για τό Daihatsu Cuore 2008.
Αυτό πού σού είπαν ναι όντως ισχύει ότι τά 5W40 είναι ποιο παχύρευστα από τά 5W30 αν θες νά βάλεις 5W40 πού αυτό τό αμάξι παίρνει λάδι 5W40 θά σού πρότεινα τό Mannol Elite 5W40

2 Kommentare

Sakis Kan.

Όταν πήρα το αμάξι το 2018 (μεταχειρισμένο) ρώτησα την Daihatsu και μου είπαν ότι παίρνει τα γνήσια λάδια Daihutsu 5w30 (που φυσικά ποτέ δεν έβαλα γιατί ήταν πανάκριβα). Πάντα έβαζα Castrol 5w30. Απλά παρατήρησα ότι τα έκαιγε πιο γρήγορα και από την Suzuki που το πήρα μου είπαν να βάζω 5W40. Από τότε βάζω πάντα Castrol 5w40 χωρίς κανένα πρόβλημα. Πριν δύο βδομάδες τυχαία δοκίμασα και τα Elf Evolution 900 SXR που επίσης φαίνονται πολύ καλά! Θα δοκιμάσω και τα Mannol Elite που μου προτείνεις και θα επανέλθω για ενημέρωση.
Σε ευχαριστώ πολύ.

Opel_Corsa_A

Παρακαλώ.
Θέλω νά σέ ενημερώσω ότι αν είναι τό Cuore 1.0 12V L275/L276 ή τό Cuore 1.0 12V AWD L285 δεν παίρνει λάδι 5W40 παίρνει μόνο 5W30 αν είναι τό Cuore 1.0 12V παίρνει λάδι 5W40

Benutzername