La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
Dimitr1s

παιδιά, καλύτερη αυτή ή η 27αρα της IPS ? κυριως για gaming την θελω

Nume de utilizator

1 Răspuns

Keybraker

Εχω την 27" IPS και θα πω οτι μονο οταν παιζεις csgo/overwatch/apex/rocketleague ειναι που αξιζει αυτη και οχι τρελα, αξιζει λιγο παραπανω, αλλα η 27" IPS ειναι καλυτερη σε οτι κανεις στον υπολογιστη, απο netflix σε ταινια, απο singleplayer σε youtube και γενικα σε γκειμ που δεν ειναι πολυ γρηγορα ειναι μεγαλο το πλεονεκτημα.

Αρα αν θα παιζεις μονο γκειμς και εχεις τερας υπολογιστη παρε αυτην, αλλιως αν θα κανεις εστω και κατι αλλο με αυτην παρε 27 IPS και θα σου ελεγα και 1440p γιατι το 1080p στις 27" ειναι μικρη αναλυση.

2 Comentarii

Dimitr1s

ευχαριστω για την απαντηση φιλε..κυριως fps gaming και rocket league παιζω...σειρες και τετοια ειναι σε δευτερη μοιρα..αρα λες για την 25αρα ετσι?

Manos tsag

@dimitr1s Φιλε καλησπερα διαβαζοντας το σχολιο σου θα σου πω τα εξης, για fps gaming & rocket league που λες χρειαζεσαι 24-25 ιντσες 1080p ωστε να εχεις advantage σε fast paced games με τα 240hz , σε σχεση με 1440p το οποιο δεν συνισταται σε fast paced games shooters κλπ.
αν ειναι να πας σε 27" θα χρειαστει να πας σε 1440p γιατι το 1080p ειναι χαλια στις 27" , ειναι πολυ χαμηλο ppi και πιξελιαζει η οθονη δεν ειναι καθαρη. Λοιπον εγω σου προτεινω την οθοναρα την καινουρια που εβγαλε η Alienware το οποιο ειναι η ναυρχιδα των μονιτορ αυτη τη στιγμη , το aw2521hf ειναι το καλυτερο 1080p μονιτορ με FAST IPS πανελ τελευταιας τεχνολογιας , 8bit panel που σημαινει ωραια χρωματα , και 1ms GTG response time και οχι 1ms MPRT οπως ολα τα αλλα ips...
Δεν εχει να ζηλεψει τιποτα η aw2521hf απο οποιοδηποτε ΤΝ μονιτορ διοτι εχει την ιδια αποκριση με 1ms GTG και πολυ πιο ωραια χρωματα λογω του 8 bit panel.
Οποτε εγω σου προτεινω το καινουριο τους μονιτορ το οποιο το εχω και πριν το αγορασω το ειχα δοκιμασει απο κοντα στο Dell store και μου επεσαν τα σαγονια. Πραγματικα οτι καλυτερο υπαρχει αυτη τη στιγμη στην αγορα.
Επισης να σου πω οτι εχω και τα 2 μονιτορ και το aw2518 και το aw2521 και σου προτεινω το καινουριο το οποιο μεν κοστιζει 150 ευρω παραπανω αλλα αξιζει τα χρηματα του και δεν θα μετανιωσεις λεπτο μολις το βαλεις πανω στο γραφειο , premium κατασκευη πανεμορφο στο γραφειο απανω και πολυ ωραια εικονα και απιστευτη αποκριση . ( θα εδινα μεχρι και 500 ευρω) ειναι πολυ καλυτερο απο aw2518.... Αυτα, καλες αγορες!!

Nume de utilizator