Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
ThanosB12

Καλησπέρα. Σκεφτόμουν να την αγοράσω για τον πρώτο μου υπολογιστή γιατί μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα λάπτοπ . Χρήση εννοείται κυρίως gaming . Αξίζει ; Υπάρχει κάποια καλύτερη σε αυτή την τιμή ; Δεν θέλω να δώσω 500€ για αυτόν τον λόγο η συγκεκριμένη μοιάζει τέλεια επιλογή . Επίσης επειδή σκοπεύω να βάλω στο pc μια rtx 2070 super , υποστηρίζει g sync ;

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Manos tsag

Καλησπερα φιλε , οι επιλογες σου ειναι 2 : AW2518HF αυτη εδω με το ΤΝ η οποια ειναι 6 bit panel 1ms GTG & AW2521HF η καινουρια οθονη της alienware με IPS 8 bit panel & 1ms GTG αποκριση , λοιπον ειναι και οι 2 οθοναρες .
Ειλικρινα η AW2521HF ειναι η καλυτερη 1080p oθονη αυτην τη στιγμη , εχει πιο ωραια χρωματα και design απο την AW2518hf αλλα και αυτη εχει τα καλυτερα χρωματα που εχω δει ποτε σε TN πανελ , με ενα καλο καλιμπραρισμα φτανει πολυ κοντα σε IPS πανελ.

Τωρα αν εισαι οριακα σε μπατζετ, αυτη εδω θα σου βγει 330 με τα μεταφορικα . Η καινουρια τους με το IPS πανελ θα σου βγει 430 με τα μεταφορικα , δηλαδη ενα 100ευρω παραπανω. Αν θες την γνωμη μου παντως , εχω να σου πω το εξης , εγω θα τα εδεινα τα παραπανω λεφτα . Τις εχω και τις 2 μπροστα μου ειναι και οι δυο φοβερες απλα την καινουρια την εχω αγαπησει εχει πολυ ωραια χρωματα και το μονο IPS πανελ που ειναι με 1ms αποκριση GTG ΚΑΙ 8 bit panel .... Δεν θα μετανιωσεις παντως γιατι η Alienware ειναι εγγυηση.
Καλες αγορες !!

3 Σχόλια

ThanosB12

Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε . Έρχομαι φαντάσου από χρόνια 15,6 ιντσες λάπτοπ 60 χερζ . Ελπίζω να με εκπλήξει η οθόνη . Τα προϊόντα αυτά γενικά για desktop hardware είναι απαραίτητο να πληρώσεις μεταφορικά ή μπορείς να τα παραλάβεις και από το εκάστοτε κατάστημα ;

Manos tsag

Εαν πας απο το καταστημα δεν πληρωνεις τα εξτρα ( μεταφορικα, αντικαταβολες που ειναι +5 ευρω κλπ ) ..
Αν πας απο msystems για παραδειγμα θα την παρεις 350 ευρω και οχι 375 που ειναι με τα μεταφορικα και την αντικαταβολη ..
Για καποιο λογο ανεβηκε η τιμη της.... 320 ηταν πριν 2 μερες , τωρα ειναι στα 350 η AW2518HF... Παντως ειναι οθοναρες και οι 2 που σου ανεφερα... Αξιζουν καθε ευρω...

ThanosB12

Αν όμως την παραγγείλεις πχ την συγκεκριμένη οθόνη από το κατάστημα με 310 που έχει όχι από το mysystems , μπορώ να πάω στο συγκεκριμένο κατάστημα όταν έρθει να την πάρω; Ακόμα και με παραγγελία να είναι γιατί η μεταφορά είναι τζάμπα χρήματα 20 ευρώ δεν έχω πρόβλημα στο κουβαλημα

Όνομα χρήστη