За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
FaZe VasilisK

Μάγκες θέλω να φτιάξω αυτό το pc για fortnite competive 240fps πιστεύεται οτι θα ήταν συμβατό με αυτήν την οθόνη??
1)Thermaltake Level 20 MT ARGB 2)AMD Ryzen 5 3600X Box 3)Asus Rog Strix B450-F Gaming 4)G.Skill TridentZ RGB 16GB DDR4-3200MHz 5)MSI GeForce GTX1660 Ti 6GB Gaming X 6)CoolerMaster Masterwatt 750 7) HDD/Western Digital Blue 1TB (7200rpm) 8)SSD/Kingston A 400 240GB

Потребителско име

6 Отговора

johnti

Μια χαρά θα παίζεις τα παιχνίδια αυτό που λένε ότι πρέπει να έχεις 240 λογκ σκέψου έχω ι5 8600κ κ 1060 3gb κ παίζω τα πάντα στα 240

Потребителско име
dim8dark

Φιλε δεν νομιζω να τα πιασεις τα fps.Θες ειτε 5700χτ ειτε 2070super.Εγω με 2700χ και 5600χτ που ειναι πιο δυνατη καρτα απο την 1660τι και με κατεβασμενες τις ρυθμισεις παιζω με μεσο ορο γυρω στα 160-180 fps.

2 Коментара

FaZe VasilisK

Όταν λέω 240fps εννοώ ότι τα settings θα είναι low και το μόνο που θα είναι epic είναι το view distance

dim8dark

Ναι έτσι τα έχω και εγώ.Πιανει μεν τα 240 fps αλλά αν βάλεις μέσα σ παιχνίδι τα σκαπανεβασματα πιάνω μέσο όρο 160-180.

Потребителско име
VAGGOS_VAG

Το Fortnite μου κάνει κάτι περίεργα με τα FPS αυτόν τον καιρό (βασικά από όταν μπήκε το chapter 2) πάρα πολύ παίχτες έχουν θέμα με τα FPS και η EPIC απλά δεν τους δίνει σημασία (έπαιζα με 160-240 FPS με την GTX 1060 6GB G1 και με τον Intel i5 8400 μαζί με 8GB RAM). Αλλά τώρα παίζω με 140 fps όμως έχω και πάρα πολλά drops σε 60-70 fps. Το PC που σκέφτεσαι να κάνεις θα παίζει με 200 FPS πιστεύω αλλά μην περιμένεις και πολλά από το Fortnite αυτόν τον καιρό είναι πολύ χάλια optimised

Потребителско име
Karkinoskoufitsa

Θα σου πρότεινα να πας σε μια 144hz και να αυξήσεις τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή όπως είπε ο thanksB12 μειώνοντας τιμές σε ότι δεν χρειάζεται να είναι ακριβό .

1 Коментар

Потребителско име
Keybraker

δύσκολα με τη κακή gtx 1660ti αν πας σε rtx 2060 super ναι, γιατί φαίνεσαι nvidiakias

Потребителско име
ThanosB12

Συμβατό θα είναι αλλά δεν ξέρω αν θα έφτανε ή κρατούσε σταθερά 240 fps στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Αφού θες Ryzen επεξεργαστή θα μπορούσες αρχικά να πάρεις μια φθηνότερη μητρική όχι δηλαδή Asus Rog που είναι λίγο πιο ακριβές αλλά μια σαν MSI Gaming Plus Max ή Tomahawk Max που είναι φθηνότερες. Επίσης καλό θα ήταν για Ryzen 3ης γενιάς να επιλέξεις μνήμη με μεγαλύτερη ταχύτητα , αντί δηλαδή 3200 Mhz ανέβα σε 3600 mhz με CL 18 ή CL 16 (Cas Latency) όχι όμως σε καμία περίπτωση cl 19 , και δεν χρειάζεται να είναι trident z με rgb , δες και άλλες μνήμες με τα παραπάνω χαρακτηριστικά αλλά χωρίς rgb για καλύτερες τιμές. Και τέλος θα σου πρότεινα ,εάν μπορείς φυσικά, που είναι και το σημαντικότερο να πάρεις μια καλύτερη κάρτα γραφικών αν θες 240 hz , καθώς τα υπόλοιπα κομμάτια είναι εντάξει . Εγώ σκέψου θα πάρω μια 2070 Super για 240hz . Θα σου πρότεινα για Nvidia να πας για μια rtx 2060 Super και πάνω αν θες να φτάσεις τα 240 fps σταθερα ή για Amd αντίστοιχα μια καλή επιλογή είναι η rx5600 XT και πάνω για τον ίδιο στόχο. Το τροφοδοτικό που έχεις επιλέξει είναι υπερβολικό για αυτό το σύστημα , είναι πολλά τα 750watt και κοστίζει περισσότερο. Αν πάρεις τελικά την κάρτα που γράφεις το ιδανικό θα ήταν 500-600 watt μαξιμουμ. Σκέψου 650 watt προτείνονται για την 2070 Super

1 Коментар

Потребителско име