За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
teodam59

Είμαι δεμένος με την HTC από την εποχή της Qtec (Titan κλπ.). Πάντα ευχαριστημένος, τα HTC μου τα άλλαζα μόνο με τα νεότερα μοντέλα της εταιρείας. Πριν 15 μέρες, το HTC One M8, που σκεφτόμουν να το αλλάξω σύντομα με το δίκαρτο 11άρι, με στάθμη μπαταρίας 30-32%, έσβησε μόνο του πριν το βάλω στο ρεύμα. Όταν το ξαναέβαλα, δεν λειτουργούσε το HTC Sense και δεν είχα πλέον αρχική οθόνη. Η συσκευή με έσπρωχνε και τελικά έκανα επαναφορά. Πρώτα πήρα backup, με τον Sync Manager έσωσα κάτι λίγα (φωτογραφίες βασικά) και αντέγραψα με συμβουλή φίλου όλα τα περιεχόμενα της μνήμης της συσκευής και της SD card. Ό,τι δεν είχα κρατημένος στο google account μου, χάθηκε (περίπου 1600 επαφές, 60 πολυτιμότατες σημειώσεις, ημερολόγιο, τα πάντα). Η HTC Sense επανήλθε σε λειτουργία, αλλά είχα πλέον ένα άλλο τηλέφωνο. Το ερώτημα είναι το εξής απλό: δίνεις 7-8-9 κατοστάρικα για να πάρεις συσκευή που δεν υποστηρίζεται τεχνικά στην Ελλάδα? Κάποτε είχαν τουλάχιστον ένα οργανωμένο και εξυπηρετικό helpdesk, που με είχε βοηθήσει 2-3 φορές. Τώρα? Παθαίνει κάτι η συσκευή σου η βαρυφορτωμένη και τη στέλνεις Ρουμανία ένα μήνα? Κι εσύ πώς ζεις στο μεταξύ?

Потребителско име