Αγοράστηκε για σύνδεση με οθόνη που διαθέτει μόνο μια θύρα VGA και μέγιστη ανάλυση 1680x1050.
Δοκιμάστηκε από 2 διαφορετικά καινούρια laptops (HP Pro & Lenovo) και δεν λειτούργησε ποτέ σωστά. Δοκίμασα διάφορες αναλύσεις, αλλά είτε δεν δούλευε καθόλου, είτε δούλευε αλλά σε χάλια ποιότητα, η εικόνα δεν ήταν στο κέντρο, ήταν θολή και έκανε νερά.
Κι επειδή μου έκαναν εντύπωση οι καλές κριτικές, το δοκίμασα και σε μια τηλεόραση που είχε VGA και δεν λειτουργούσε καθόλου ούτε εκεί.
Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάτι; Έχω δοκιμάσει και το άλλο μοντέλο της powertech (pth-023) και αυτό τα ίδια.
2 Comments
Αυτό ακριβώς έκανα και δεν έπαιξε. Από 2 laptops που βγάζουν μόνο HDMI σε οθόνη που είχε μόνο VGA και δεν δούλευε καλά σε κανένα από τα 2.
Δοκίμασε τότε να "παίξεις" με τις ρυθμίσεις του λάπτοπ στην ΗDMI ρύθμιση ξεκινά με ανάλυση 640×480 (είναι η σταντάρτ ανάλυση) και δες αν θα σου εμφάνιση.
Αφού κανείς αυτό παίξε με την ανάλυση εκεί που στέλνεις το σήμα πχ τηλεόραση ή αν ξέρεις τι ανάλυση σου προσφέρει η tv βάλε στο λάπτοπ την ίδια.
Αλλά δεν είναι απαραίτητο να υπάρξει συμβατότητα.
Συμβατότητα υπάρχει μονο με Μονιτορς