What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
tedmanowar

Αγοράστηκε για σύνδεση με οθόνη που διαθέτει μόνο μια θύρα VGA και μέγιστη ανάλυση 1680x1050.
Δοκιμάστηκε από 2 διαφορετικά καινούρια laptops (HP Pro & Lenovo) και δεν λειτούργησε ποτέ σωστά. Δοκίμασα διάφορες αναλύσεις, αλλά είτε δεν δούλευε καθόλου, είτε δούλευε αλλά σε χάλια ποιότητα, η εικόνα δεν ήταν στο κέντρο, ήταν θολή και έκανε νερά.
Κι επειδή μου έκαναν εντύπωση οι καλές κριτικές, το δοκίμασα και σε μια τηλεόραση που είχε VGA και δεν λειτουργούσε καθόλου ούτε εκεί.
Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάτι; Έχω δοκιμάσει και το άλλο μοντέλο της powertech (pth-023) και αυτό τα ίδια.

Username

2 Replies

Xristos_Glezellis

Διάβασε προσεκτικά αυτό που αγόρασες.
Η δουλειά του είναι να πάρει το σήμα HDMI και να το μετατρέψει σε αναλογικό δηλ. από θύρα HDMI πχ λάπτοπ να το μετατρέψει κ να συνδεθεί σε VGA.
ΠΟΤΕ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ - ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

2 Comments

tedmanowar

Αυτό ακριβώς έκανα και δεν έπαιξε. Από 2 laptops που βγάζουν μόνο HDMI σε οθόνη που είχε μόνο VGA και δεν δούλευε καλά σε κανένα από τα 2.

Xristos_Glezellis

Δοκίμασε τότε να "παίξεις" με τις ρυθμίσεις του λάπτοπ στην ΗDMI ρύθμιση ξεκινά με ανάλυση 640×480 (είναι η σταντάρτ ανάλυση) και δες αν θα σου εμφάνιση.
Αφού κανείς αυτό παίξε με την ανάλυση εκεί που στέλνεις το σήμα πχ τηλεόραση ή αν ξέρεις τι ανάλυση σου προσφέρει η tv βάλε στο λάπτοπ την ίδια.
Αλλά δεν είναι απαραίτητο να υπάρξει συμβατότητα.
Συμβατότητα υπάρχει μονο με Μονιτορς

Username
lefteriskama

Εμένα μου λειτούργησε κανονικά. Μήπως είναι ελαττωματικό; το δοκίμασες με άλλο υπολογιστή;;;

1 Comment

tedmanowar

Αν απαντάς σε εμένα, ναι, το έχω δοκιμάσει σε 2 υπολογιστές και 3 διαφορετικές οθόνες και κάνει ακριβώς το ίδιο. Το πήγα πίσω και πήρα ένα λίγο διαφορετικό μοντέλο της ίδιας μάρκας και έκανε και αυτό το ίδιο. Σίγουρα παίζει κανονικά και σου γεμίζει όλη την οθόνη χωρίς κενά ή κομμένα παράθυρα? Αδυνατώ να το πιστέψω. Ρώτησα και φίλο που δουλεύει σε ΙΤ εταιρείας και μου είπε πως όλα αυτά τα vga to hdmi είναι για τα μπάζα και κάνουν όλα το ίδιο.

Username