Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
tsioukas

Η φίλη Ιωάννα στην κριτική της αναφέρει ότι το BlueTooth είναι μόνιμα σε κατάσταση pair και δεν μπορεί να απενεργοποιηθεί με αποτέλεσμα να μπορεί οποίος είναι κοντά να συνδεθεί στα ηχεία. Με βάση το manual αναγράφει ότι για την διαδικασία πρέπει από το μενού να μπει σε κατάσταση ζεύξης πρώτα. «Select the Bluetooth function by using the FUNCTION. Appears “BT READY” in display window»

Τελικά τι ισχύει? Μπορεί κάποιος που δεν έχει κάνει το αρχικό pair να συνδέεται ανά πασά στιγμή στα ηχεία ακόμα και αν δεν έχει πρόσβαση στο μηχάνημα (γείτονας) ή κάθε φορά που θέλει κάποιος να βάλει μια νέα συσκευή θα πρέπει να ενεργοποιήσει το pairing mode?

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

tsioukas

Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση σου. Nope δεν θα πάρω χεχεχε, άλλα λέει το manual και άλλα στην πράξη και φυσικά δεν πηρέ ποτέ firmware update ;)

Όνομα χρήστη
panagios

η αλήθεια είναι ότι όντως έτσι είναι τα πράγματα. όποιος θέλει συνδέεται στο bt και δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να το απενεργοποιήσεις ούτε να αποκλείσεις κάποια συσκευή να συνδεθεί. Άμα κανένας από κάποιο διπλανό διαμέρισμα θέλει να σου σπάσει τα νεύρα άνετα συνδέεται όλη την ώρα πάνω. Τεράστιο bug κατά τη γνώμη μου. Εγώ πρέπει να θυμάμαι να κλείνω τα BT από τους υπολογιστές στο σπίτι μου γιατί αλλιώς κατά περιόδους κάνει αυτόματο recconect και γυρίζει σε bt ready.

Όνομα χρήστη