Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Tripokaridos/Head-fi

Ετος 2020 και ακομα και σημερα δεν μπορουσα να βρω ενα κινητα να εχει Audio Dac jack για καλα ακουστικα , Να εχει OLED οθονη , HDR , να ειναι μικρο 6" να ειναι ελαφρυ στο χερι , να ειναι αδιαβροχο, να μην εχει τρυπες και νοτσ , να εχει ευκολο μενου χωρις διαφημίσεις , να εχει καμερα Wide με βολεψε αρκετα κτλ κτλ .... Τελικα ? Αγορασα αλλο ενα και το εχω σφραγισμενο στο κουτι του γιατι απο οτι φαινεται δεν θα ξανα υπαρχει τετοιο κινητο και μαλιστα με 250 ευρο .

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Όνομα χρήστη
wolverine 1

Υπαρεχει το νεο Xperia 5ii εχει μικρη οθονη,εχει καλα ακουστικα μαζι δωρο,εχει oled οθονη,wide καμερα..οσα θες δηλαδη..απλα ειναι ακριβο ακομα οταν πεσει και αν, τοτε καλως!

6 Σχόλια

Tripokaridos/Head-fi

ΤΙ κινηταρα ειναι αυτη ... εχει ακριβος ολα αυτα και 21:9 οθονη... Τι μου κανες τωρα... Αν ειχε 500-600 ευρο θα το αγοραζα με χιλια. Ομως για μενα 1.000 ευρο ειναι πολλα για κινητο.

wolverine 1

Φιλε πριν κατι μερες ειχε 650 μαλλον δν το ειδες...αλλα η Sony θα ξανα κανει προσφορα σε αυτο το κινητο πιστευω..λογικα black Friday...εχε το υποψην..

Tripokaridos/Head-fi

Οντος το ειδα και σε βιντεο στα 600 ευρο ειναι απιστευτη καλα τιμη για το τι δινει. Μου αρεσει να βλεπω κινητα που εχουν τα παντα πανω και δεν ειναι αλλη μια κοπια. Αυτη η OLED οθονη HDR 21:9 ειναι οτι ποιο ομορφο εχω δει ... Φιλε μου ευτηχως που υπαρχουν και ατομα σαν εσενα διοτι αν περιμενα απο τους Reviewers που προωθουν μονο οτι τους παει τσαμπα δεν θα το γνωριζα ποτε.

wolverine 1

Η αληθεια ειναι οτι η Sony ειναι λιγο ξεχασμενη,και στους περισσοτερους Reviewers,αλλα βγαζει κινηταρες που αν κατεβασει και τιμες θα ειναι απο της τοπ επιλογες...αν χρησιμοποιησεις ναυαρχιδα Sony δυσκολα θα αλλαξεις εταιρια..και το Xperia 5ii εχει κορυφαια τεχνολογια πανω του που δυσκολα βρισκεις αλλου...οπως οθονη OLED, 120Hz,sd card,3.5mm jack,(που δεν το εχουν ολοι),στερεοφωνικα ηχεια,αδιαβροχο,και μπαταρια 4000 mah σε οθονη 6,1..ειναι πολλα τα καλουδια που εχει μονο χαμενος δεν βγανει αυτος που θα το επιλεξει...απλα σε τιμη που αξιζει παντα οχι 900 και 1000

Tripokaridos/Head-fi

Καλησπερα ποια η γνωμη σου φιλε μου μιας και γνωριζεις για το xperia 10 ii ? ειναι οικονομικο απο οτι ειδα με οθονη οπως θελω OLED 21:9 το μονο που δεν γνωριζω και δεν μπορω να μαθω πουθενα ειναι αν μπορει να παιξει ακουστικα 300Ohm Εστο ?

wolverine 1

Ειναι οικονομικο αλλα θεωρω δεν αξιζει τα λεφτα για αυτη την συσκευη...τα + του ειναι οτι εχει OLED πανελ,και ειναι αδιαβροχο,εχει πολλα μειον ομως οπως ο επεξργαστης σε αυτα τα χρηματα αλλες εταιριες εχουν καλυτερο,επισης και μονο 4 ραμ,αλλοι εχουν 6ραμ στις mid range συσκευες...ακομα και στην καμερα παλι 1-2 σκαλια ειναι κατω π.χ απο redmi note 9 pro..Oποτε 370 ευρω για το 10 ii ειναι αρκετα παραπανω αποσο επρεπε και το λεω εγω που ειμαι φαν της Sony..250-260 θα επρεπε να ηταν η τιμη του.. εγω λεω να περιμενεις Black Friday σιγουρα θα το κατεβασουν...γιατι με 370 παιρνεις συσκευαρες...Για τα ακουστικα που λες δν ξερω με σιγουρια να σε πω..

Όνομα χρήστη