Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
Babinoss

Το αγόρασα σήμερα αλλά το Plus με τα 128 μνήμη. Ενώ διάβασα ότι έχει αναβάθμιση στο Android Pie (9) εμένα έχει το Nougat και όταν ψάχνω για νέο λογισμικό μου λέει δεν υπάρχει. Ξέρει κανείς γιατί; Ευχαριστώ

Benutzername

2 Antworten

chronis3

Γιατί αγοράσατε μια συσκευή του 2017 εν έτη 2021 ?

10 Kommentare

giorgosliakos

Γιατί είναι το μόνο με πιστοποίηση προστασίας IP68 και MIL-STD-810G

chronis3

Βλεπω εισαι retro τυπος. Η LG πλεον σταματησε την παραγωγη κινητων. Καλα κινητα αλλα πριν απο 6 και πλεον χρονια. Και η Νοκια ειχε ναυαρχιδες κινητα ...αλλα μας τελειωσε. Η κυκλος της ζωης

giorgosliakos

Καθόλου ρετρό, απλά ρεαλιστής..
Πες μου εσύ ένα κινητό με πιστοποίηση προστασίας IP68, και τα spec του V30, να το συζητήσουμε..!!

chronis3

Περι ορεξεως....και εγω ειχα φαει σκαλωμα με το nokia 3310 για ενα διαστημα.

giorgosliakos

Το παράδειγμά σου είναι άσχετο..
Εάν μπορείς απάντα σε αυτό που ρώτησα..

chronis3

Τι να απαντησω βρε φιλε. Εδω γινονται αλματα στην τεχνολογια ,υπαρχει κουρσα στις εταιρίες τηλεφωνων ....και εσυ μας λες για ενα τηλεφωνο που ηταν απλα πολυ καλο το 2017 ? Σε παρακαλω . Και φυσικα δεν σου φταιει και ο μεσος καταναλωτης.

giorgosliakos

<<Τι να απαντησω βρε φιλε>> Να απαντήσεις, υποδεικνύοντας στους υπόλοιπους χρήστες, ένα τηλέφωνο:
- Με πιστοποίηση προστασίας IP68 και MIL-STD-810G.
- Με κρύσταλλο στους φακούς των καμερών και όχι πολυμερές πλαστικό.
- Με ƒ/1.6 IMX351 Exmor RS αισθητήρες
- Να ζυγίζει μόλις 158 γραμμάρια.
- Με ευρυγώνια οθόνη και όχι στενόμακρη.
- Με Oled οθόνη ανάλυσης WQHD+
- Με Snapdragon 835
- Με κανονικό Corning Gorilla Glass 5, όχι κινεζιά.
κλπ κλπ κλπ
και όλα αυτά με 250€ πλέον..!!!!!
Εάν δεν μπορείς να προτείνεις κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά, τουλάχιστον να μην πετάς εξυπνακιδισμούς..

chronis3

Γιατι αναλύεις τεχνικα χαρακτηριστικά μιας παλιάς συσκευής του 2017 εν ετη 2021 ? Αν εισαι retro τυπος ...μπορω να σου προτεινω αλλα site. Ξερεις οτι η LG σταμάτησε να παραγει κινητά ? Οσοι αγορασατε LG καλα κανατε ...αλλα τωρα εχουμε 2021. Μην κανετε σαν τους οπαδους της NOKIA που ενω η εταιρεια έπνεε τα λοίσθια παροτρυναν τον κοσμο στην αγορα των ΝΟΚΙΑ και τους χαντάκωναν.

giorgosliakos

Συνεχίζεις να μην μπορείς να προτείνεις τίποτα καλύτερο..

chronis3

Εσυ συνέχισε να προτείνεις παρωχημένες συσκευές 5ετιας . Ευτυχώς εξαντλήθηκαν τα απογέματα (2016 γαρ) και δεν θα παρεις κανέναν άλλο στο λαιμό σου.

Benutzername
Greecetopher

Μπορεις να δοκιμασεις και LG BRIDGE για αναβάθμιση μεσω υπολογιστή. Αμα βρεις ακρη ενημέρωσε και εδω το forum για να γνωρίζουμε. Παρόμοια εμπειρία ειχε και φιλος με το LG V40 του (στη περιπτωση του ουτε μεσω LG BRIDGE αναβαθμιζόταν το κινητό).

Benutzername