Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
Johnlfc66

Καλημέρα. τον αγόρασα πριν λίγες μέρες και αδυνατώ να τον συνδέσω πάνω στο LAPTOP HP 250 G7 6EC71EA, μέσω της 3,1 USB θύρας. Στην απλή USB 2 θύρα τον βλέπει, αλλά με χαμηλή ταχύτητα (40mb/s). Στην USB 3.1 τον βλέπει μόνο με απλό καλώδιο (από φορτιστή κινητού), αλλά πάλι μου δίνει χαμηλές ταχύτητες, γύρω στα 35 mb/s. Επίσης τον βλέπει η θύρα USB 3 του παλιού μου toshiba λάπτοπ, αλλά κι εκεί ναι μεν με το crystal disk λέει ότι διαβάζει 450mb/s, αλλά πάνω σε εργασίες διαβάζει με χαμηλές ταχύτητες (ίσως επειδή το συγκεκριμένο λάπτοπ δεν έχει ssd δίσκο. Βασικά το πρόβλημα στο HP μ' ενδιαφέρει γιατί εκεί θα τον χρησιμοποιήσω. Γνωρίζει κανείς κάτι ?

Benutzername

1 Antwort

alex__vlachos

Η ταχύτητες που αναγράφονται 450-500 Mb/s είναι δεδομένου ότι γίνεται μεταφορά από ssd σε ssd.. Αν πχ ο σκλήρος του λάπτοπ σου έχει read 50mb/s και θες να μεταφέρεις αρχεία απο το λάπτοπ σου στον εξωτερικό τότε η ταχύτητα εγγραφής θα είναι κοντά στα 50mb/s... Γιατί ο εξωτερικός διαβάζει απο τον σκληρό του λάπτοπ για να αντιγράψει...άρα αν το read του εσωτερικού είναι μικρό τότε αντίστοιχες μικρές θα είναι και οι ταχύτητες μεταφοράς...
Εμένα δυστυχώς το προϊόν ήταν ελαττωματικό...το έστειλα για επισκευή και δεν διορθώθηκε απολύτως τίποτα.. Μία φορά δοκίμασα εξωτερικό σκληρό Samsung και αυτή είναι και η τελευταία.

3 Kommentare

Johnlfc66

Σ ΄ευχαριστώ για την απάντηση. Το βασικό μου πρόβλημα είναι ότι δεν τον βλέπει η 3,1 θύρα του HP Laptop, που έχει ssd δίσκο. Έχεις δίκιο σ' αυτά που λες, το διαπίστωσα στο Toshiba που επειδή δεν έχει ssd δίσκο, ναι μεν τον βλέπει, αλλά με τις ταχύτητες που λες. Έχω παραγγείλει άλλο καλώδιο, αύριο θα το έχω. Είναι η τελευταία μου ελπίδα. Το ωραίο είναι ότι είχα διαβάσει την κριτική σου, και είπα ότι είναι ο μόνος απ τους 33 που έγραψαν κριτική, που είχε πρόβλημα. Μάλλον γίναμε 2 !!

alex__vlachos

Ίσως με το καλώδιο το καινούργιο να στον αναγνωρίζει...ελπίζω να δουλέψει..τώρα η κριτική μου έγινε γιατί δεν έπιανα και δεν πιάνω ακόμα τις ταχύτητες που πρέπει όταν γινεται μεταφορά απο ssd σε ssd..Εννοώ ότι μπορεί ο δικός σου ssd να πιάνει τις ταχύτητες 500+ αλλά απο ssd σε ssd ή γενικά από έναν σκληρό που να έχει read/write 500+...αν δεν έχει ο σκληρός υψηλές ταχύτητες δεν φταίει ο άλλος σκληρός..πρέπει και οι δύο..Αν δεν σου δουλέψει με το καινούργιο καλώδιο προσπάθησε να κάνεις αντικατάσταση του προϊόντος με κάτι άλλο και ας πληρώσεις 5-10 ευρω παραπάνω...παρα να χάσεις τα 100 που αξίζει ο συγκεκριμένος...Και εγώ σε άλλα προϊόντα όταν βλέπω 50 κριτικές τέλειες και 1-2 κριτικές να είναι όλα χάλια δεν δίνω σημασία...απλά θα έπεσα εγώ στο ελαττωματικό προϊόν...όπου το You (απο όπου το αγόρασα) μου είπε να το στείλω στο service να φτιαχτεί (ενώ ήταν 3ημερών προϊόν) και δεν φτιάχτηκε ποτέ...Τι να πω

Johnlfc66

Πέρασαν 6 μήνες από την αγορά, αγόρασα κι άλλα καλώδια, αλλά τελικά δεν κατάφερα να τον κάνω να δουλέψει στο HP Laptop. Το πήρα απόφαση και τον χρησιμοποιώ σαν απλό USB 2 δίσκο (δουλεύω σε μπαρ κι έχω την μουσική μέσα). Σ' αυτό το διάστημα έβαλα στο παλιό μου Laptop εσωτερικό ssd σκληρό δίσκο (πάλι Samsung, Evo). Εκεί, από ssd σε ssd πλέον, δίνει τις ταχύτητες που υπόσχεται. Επίσης δουλεύει σε οποιοδήποτε Laptop τον σύνδεσα δοκιμαστικά όλους αυτούς τους μήνες (όπως δουλεύει και ο οποιοσδήποτε άλλος σκληρός στο HP Laptop μου). Προφανώς ήμουν άτυχος. Όπως μου είπε κι ένας ηλεκτρονικός, ενδεχομένως αν σου είχε έρθει άλλο κομμάτι, θα δούλευε κανονικά. Όταν λήξει η εγγύηση του Laptop, θα βγάλω το DVD και θα βάλω στη θέση του έναν Samsung Evo με θήκη και θα κρατήσω αυτόν εδώ μόνο για back up.

Benutzername