Γεια σας ξέρετε αν θα έχει υποστήριξη από την google μετά το android pie? Επίσης είμαι ανάμεσα σε αυτό και σε iphone se
Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта
Γεια σας ξέρετε αν θα έχει υποστήριξη από την google μετά το android pie? Επίσης είμαι ανάμεσα σε αυτό και σε iphone se
3 Отговора
Εάν συνεχίσει να δίνει 2 μεγάλα update θα πάει και στην 10 έκδοση.
Έχει δηλαδή ζωή ακόμα μπροστά της σαν συσκευή.περα από τα update είναι πολύ δυνατή συσκευή.
4 Коментара
Μακαρι να παρει κ την 10,απλα εγω σκεφτομαι αυτον τον σεπτεμβρη 2019 κλεινει τα 2 χρονια,και καπου εκει θα βγαλουν το Android 10,καπως ετσι συνεβει και στον Ζ5 που εχω..και ετσι δεν πηρε ποτε το Android 8
Το z5 βγήκε με την 5.1.1 και πήγε μέχρι την 7.1.1 Άρα το xz1 που βγήκε με την 8.0.0 η λογική θέλει να πάει στην 10 .
Εάν δεν το κάνει θα είναι τεράστιο φάουλ γιατί θα είναι η πρώτη φορά που θα δώσει σε συσκευή μονάχα 1 μεγάλο update.
Βασικά όταν βγήκε το xz1 όσα βγαίνανε εκείνη την εποχή έρχονταν με την 7 ,δηλαδή ήταν out of the box μπροστά από τον ανταγωνισμό και ήταν ένα συν αυτό,τώρα εάν το πάρει πίσω και μείνουμε με την 9 όπως τα s8 καλή ώρα θα είναι ρεζίλι και ντροπή.
Ναι εχεις δικιο φιλε ετσι ειναι ακριβως...και η sony πρεπει να τιρησει τουλαχιστον στα 2 χρονια αναβαθμισει το ΧΖ1 δηλαδη 2 μεγαλα update,απλα εγω στεκομαι στο οτι αν ερθει το Android 10 μετα τον σεπτεμβρη θα μας πει η sony οτι το ΧΖ1 εκλεισε τα 2 χρονια κυκλοφοριας...και μην περιμενετε την εκδοση 10...
Παίζει και αυτό το σενάριο,μετά φυσικά μην ρωτήσει γιατί το έκλεισε το μαγαζί,γιατί το xz1 το σκότωσε γενικά παντού και το πήρε κόσμος,καμία σχέση με το xz2 και το xz3 που τα έχουν από 10 σε κάθε χώρα!
Οπότε εάν τους αγοραστές του xz1 τους πουλήσει έτσι άντε γεια!!!