What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Stavros DrD

Καλησπερα παιδια! Λοιπον χρηστης xz1 απο το 2017 και xz1 compact απο το 2018. Και πολυ ευχαριστημενος μαλιστα! ...Αλλα κατι λενε οτι δεν θα παρει τα android 10... Αν γινει αυτο τοτε πολυ πιθανο να ξενερωσω και να μην ξαναπαρω sony αλλα καποιο xiaomi και να το αλλαζω καθε 1-1,5 χρονια... Το z5 το ειχα απο το 2015 εως το 2017 σαν πρωτο και οταν πηρα το xz1 το ειχα ως το 2018 σαν 2ο... (και ακομα το χρησιμοποιω που και που). Αν λοιπον παρει το xz1 τα 10 τοτε θα παω σε αγορα του xperia 1! ...Διαφορετικα xiaomi...

Username

1 Reply

wolverine 1

Ειναι επειδη το ΧΖ1 εχει συμπληρωσει 2 χρονια κυκλοφοριας..γιαυτο ισως να μην παρει android 10,το ελεγα και πιο κατω αυτο,,αλλα μακαρι η Sony να το δωσει...τωρα αν η αλλαγη ειναι μονο για αναβαθμισεις και θες να πας σε Xiaomi μην νομιζεις θα δεις καλυτερα πραγματα εκει....οσο αφορα τα update,γνωμη μου αφου εισαι ευχαριστημενoς με Sony παραμενεις..εγω εχω το Ζ5 3 χρονια και δν κολλαει καθολου,και το εχω και φορτομενω..και θελω αλλαγη τωρα μονο για την καμερα,να παρω κατι καλυτερο!

6 Comments

Stavros DrD

Ναι και γω είμαι 100% ευχαριστημένος με sony... Το z5 μου είναι σκυλί... Ούτε μπαταρία δεν έχω αλλάξει... Και στα xz1 ισχύει το ίδιο αλλά είναι ποιο καινούργια αυτά. Απλά η Sony έλεγε κάποτε πως σε όλες της ναυαρχίδες έδινε 2 μεγάλα update... Οπότε σκέφτομαι τώρα... Αν δώσω 1000€ (μαζί με θήκες και μερικά extra) και πάρω xperia 1 και πάρει πάλι μόνο μια έκδοση Android θα χτυπάω πάλι το κεφάλι μου... Γενικα τα sony είναι τα μόνα κινητά που αντέχουν χρόνια χωρίς πρόβλημα... Αλλά αν δεν έχουν την τελευταία έκδοση Android αναγκάστηκα θα παίρνω κινητό κάθε χρόνο... ????

wolverine 1

Απο την στιγμή που δεν κολλανε οπως το Ζ5 που εχει μεινει στο android 7,τι να το κανεις το καινουριο update?? Ολο αυτο ειναι ψυχολογικο..το θεμα ειναι να κανεις την δουλεια σου και να μην κολλαει,αν σου αρεσει το Xperia 1 το παίρνεις τοσο απλα...δεν κοιτας ουτε update ουτε τίποτα..γιατί είναι ενα τουμπανο κινητό...θα το παρω και εγω οταν κατεβει η τιμη αρκετά...

rapposgeorge

Το xz1 ειναι μια ιδιαίτερη περίπτωση,βγηκε με την 8 out of the box την ώρα που οι αλλοι βγαζανε με 7 μεχρι τελος του χρόνου.
Αυτό ομως εχει σαν επακόλουθο να πέρασε η 2ετια και εκεί πατάει και θα μείνουμε με 1 έκδοση android update.
Φυσικά για 1 χρονο ακόμα θα δίνει ενημερώσεις ασφάλειας.
Εγω λεω πρέπει να δωσει το 10, είναι ντροπή μονο ενα major update ναυαρχίδα.
Αν και το ξύλο που έφαγε αυτή η συσκευή τιμολογιακα μόνο ναυαρχίδα δε το λές (στην τιμη) .
Οσο για το xperia1 ειναι θα έλεγα ακριβό,θες αναμονή λίγη γιατι ειναι λιγο καυτή η τιμή.
Και εγω με z5c που τώρα ειναι της γυναίκας μου.
Οπως οταν το άνοιξα!
Ο απόλυτος σκύλος!

Stavros DrD

Ακριβως..και γω ψυχολογικο το θεωρω... Απλα θελω να βλεπω κατι το διαφορετικο καθε χρονο και αυτο γινεται οταν βγαινουν καινουργια android! Για αυτο και δεν εχω iphone αφου ολα τα ios update μου φαινονται το ιδια πανω κατω... Μου φαινεται πως τελικα θα περιμενω να πεσει λιγο το xperia 1... Η μπορει και το xperia 5 που θα μας ερθει καποια στιγμη... χμμμ...

Stavros DrD

Και βλεπω ηδη xperia 5 στα 800€ αρχικη τιμη στο skroutz και τρελαινομαι!!! Τελικα σημερα παρελαβα και ενα xiaomi mi a3 ετσι για την αλλαγη... Πρωτη ματια και φαινεται τιμιος ο κινεζος... Για να δουμε....

wolverine 1

Μια χαρα ειναι και τα xiaomi ειδικα με την τιμη τους...αλλα η Sony ειναι το κατι αλλο θα ελεγα..

Username