La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
papajimaras

Στους 15 μήνες κάηκε ξαφνικά η πλακέτα με ότι συνεπάγεται για την απώλεια των δεδομένων που είχα αποθηκεύσει στο κινητό.Το σέρβις της εταιρείας άθλιο, μου έστειλαν αντικατάσταση συσκευή σε άλλο χρώμα, χωρίς κουτί και παρελκόμενα, δεν γνωρίζω καν αν είναι καινούργιο ή έχει ανακατασκευαστεί κάποια μεταχειρισμένη συσκευή! Κατά τα άλλα πετάει σε ταχύτητα, διαχειρίζεται άψογα πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα, δεν κολλάει πουθενά, αντέχει αρκετά η μπαταρία και προσφέρει ένα ωραίο& κομψό φινίρισμα. Όντως, όπως πολλοί αναφέρουν, χάνει συχνά πυκνά τη σύνδεση σε ασύρματα δίκτυα και τον τελευταίο καιρό, δεν ξέρω αν έχει παρουσιαστεί σε άλλους, μου παγώνει η εικόνα στις βιντεοκλήσεις με χρήση οποιασδήποτε εφαρμογής και το κάνει σε κάθε βιντεοκλήση δυστυχώς. Δεν γνωρίζω τι μπορεί να φταίει, καίτοι πρόκειται για τη καινούργια συσκευή που μου στείλανε και μετράει βαριά ένα μήνα χρήσης. Αν γνωρίζει κάποιος ή έχει κάτι να μου προτείνει, ευχαριστώ.

Nume de utilizator

3 Răspunsuri

Piravlos

Εδώ ομοίως μου χάλασε το touch στην συσκευή και η οθόνη πάγωσε. Στο σέρβις μου άλλαξαν την συσκευή με καινούργια σε άλλο χρώμα ή όποια δουλεύει άψογα. Χωρίς όμως κουτί και παρελκόμενα. Ευχαριστημένος με το σέρβις μιας και δεν προσπάθησαν να ρίξουν το φταίξιμο στο πελάτη.

Nume de utilizator
Piravlos

Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και εδώ μου έστειλαν καινούργια συσκευή σε άλλο χρώμα. Καινούργια όμως χωρίς κουτί και παρελκόμενα. Η συσκευή πάει σφαίρα πάντως ουδέν πρόβλημα. Γενικά ευχαριστημένος από το σέρβις δεν προσπάθησαν να ρίξουν την υπαιτιοτητα στον πελάτη. Το τηλέφωνο τρέχει Android 9 Pie πάντως εδώ και μήνες.

Nume de utilizator
jophiel

Έχω το κινητό και δε μου κολλάει σε βιντεοκλήσεις. Πάει σφαίρα.Το σήμα με το wifi το χάνει σπάνια πχ 1 φορά κάθε 2-3 μέρες και δε με ενοχλεί. Μάλλον πρέπει να το ξαναστείλεις...

7 Comentarii

papajimaras

Ευχαριστώ. Να ρωτήσω κάτι, στα χαρακτηριστικά του δικού μου γράφει ότι τρέχει το android 8, έκδοση 47.1.Α.2.281. Πρέπει να κάνω τίποτα, μπας και ξεκολλήσει κι η εμπρός κάμερα που παγώνει στις βιντεοκλήσεις μου;;;

jophiel

Ποιο 8;;;;;;!!!!

Η συσκευή έχει πάρει αναβάθμιση στο 9 εδώ και αιώνες....
Πήγαινε στις ρυθμίσεις-> Σύστημα-> Σύνθετες-> Ενημέρωση λειτουργικού και στην καρτέλα Σύστημα. Εκεί θα σου έχει βγάλει αναβάθμιση. Αν δεν βγάλει κάτι, τότε συνδέσου με Wifi, πάτα τις 3 τελείες πάνω δεξιά και στη συνέχεια ανανέωση.

Βασικά θα σου κάνει αρκετές αναβαθμίσεις. Βάλτο στη φόρτιση, περίμενε να γεμίσει τη μπαταρία στο 70%, συνδέσου σε Wifi και κάνε όλες τις αναβαθμίσεις. Λογικά θα σου πάρει πάνω από μία ώρα, γιατί είναι αρκετές.

papajimaras

Έκανα ολες τις ενέργειες που μου είπες για την αναβάθμιση αλλά μάταια, μόνο εφαρμογές μου βγάζει τρεις για αναβάθμιση, το λογισμικό μου λέει είναι ενημερωμένο (;;;;)

papajimaras

Ναι, σίγουρα το ΧΖ1, πρώην κάτοχος του Ζ2 το οποίο ακόμα και σήμερα λειτουργεί άψογα κι αποφάσισα πέρυσι τη μετάβαση αλλά δεν μου βγήκε φαίνεται...

jophiel

Κάτι δεν πάει καλά φίλε μου. Σου ξαναγράφω το xperia XZ1 έχει πάρει το android 9 εσύ μου γράφεις ότι έχεις το 8.

Είσαι σίγουρος ότι πας:

Ρυθμίσεις-> Σύστημα-> Σύνθετες-> Ενημέρωση λειτουργικού και στην καρτέλα Σύστημα και όχι στην καρτέλα εφαρμογών συστήματος, που βρίσκεται στην ίδια διαδρομή, και δε σου βγάζει ενημέρωση;

Είσαι σίγουρος ότι έχεις ανοικτό Wifi και είσαι συνδεδεμένος στο internet;

Michael Knight

Προς jophiel. Κάτι κατέβασα χθες και μου ζήτησε εάν επιθυμώ τα 9 και πάτησα ΟΚ και τελικά την πάτησα. Είχε ενημερωθεί εδώ και μήνες με τα android 10 (μέχρι χθες). Τώρα θα πάω από τον ανιψιό μου τον χάκερ να μου πει τι γίνεται... Εσύ τα 10 δεν έχεις;

Nume de utilizator