What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
kostaspaok1985

Καλησπέρα,αντιμετωπίζω πρόβλημα μεταφοράς αρχείων από το κινητό μου (SONY XPERIA XZ1) στον υπολογιστή μου μέσω του Xperia Companion.
Συνδέω το κινητό μου μέσω θύρας USB και δεν το "βλέπει" ούτε το κινητό ούτε και την κάρτα μνήμης που έχω βάλει.
Έχει αντιμετωπίσει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα ή έστω υπάρχει καμία ιδέα για το πως μπορώ να το αντιμετωπίσω ?

Username

3 Replies

Username
ioannisjb

Το xz1 δυστυχώς η Sony το άφησε στη μοίρα του!
Συνήθως υποστηρίζει κανονικά της συσκευές της σε όλους τους τομείς!
Με το xz1 δε θα ξέρω τη παίχθηκε αλλά ούτε Android 10 έδωσε, ούτε ενημερώσεις ασφάλειας..
Καλουτσικη οθόνη αλλά με τα πιξελ να κάνουν μπαμ κ την φωτεινότητα σε λογικά επίπεδα κ όχι αυτά που υποσχόταν με το hdr! Συν τα θέματα με το Wi-Fi που είχαν πολλές παρτίδες.. Με το update σε android 9 καμία βελτίωση στη κάμερα!! Ήταν εξ αρχής μέτρια κ μας είχε υποσχεθεί καλύτερες λήψεις στο 9! και προβλήματα διάφορα όπως αυτό που περιέγραψες!
Ίσως κ γιαυτό κ το σκότωσε η Sony στα 229!
Ποτε ξανά σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα από τη κυκλοφορία του, Sony κινητό δεν έφτανε σε αυτή τη τιμή!

Username
wolverine 1

Ειναι ιδιο το καλωδιο που εχει στο ΧΖ1? γιατι αν ειναι αλλο καμια φορα δεν το αναγνωριζει..δοκιμασε και σε αλλες θυρες στο Pc σου

6 Comments

kostaspaok1985

Όχι είναι ακριβώς το ίδιο (του φορτιστή),και μάλιστα ενώ μέχρι τώρα μόλις συνδεόταν στη θύρα του υπολογιστή ξεκινούσε άμεσα να φορτίζει κιόλας,τώρα δεν κάνει απολύτως τίποτα,με λίγα λόγια δεν "βλέπει" την συσκευή καθόλου,λες και δεν έχει drivers .
Δοκίμασα σε όλες τις θύρες του υπολογιστή μου (έβγαλα ακόμα και κάποιες που χρησιμοποιούνταν για να το δοκιμάσω),αλλά και σε άλλους δυο υπολογιστές,έναν desktop και έναν laptop, και εκεί τα ίδια, οπότε δε νομίζω να είναι αυτό.
Κάποια άλλη ιδέα?
Ευχαριστώ για την απάντησή σου.

wolverine 1

Δεν ξερω τι αλλο φταει,αν δεν εχεις κανει επαννεκινηση το κινητο καντο,αλλιως αν θες κανεις εργοστασιακες ρυθμισεις την συσκευη σου μηπως γινει..η δες με drivers μηπως εχεις θεμα..

kostaspaok1985

Έχω κάνει επανεκκίνηση.Για τους drivers που αναφέρεις εννοείς του υπολογιστή ή του τηλεφώνου ?
Αν πρόκειται για τους drivers του τηλεφώνου,πως τους περνάω?
Ευχαριστώ

wolverine 1

μπορει κ να μην ειναι οι drivers,δοκιμασε με αλλο καλωδιο ισως χαλασε αυτο που εχεις γιαυτο δν αναγνωριζει pc k laptop,αν ειναι και Sony το καλωδιο ακομα καλυτερα...κατι αλλο δν μπορω να σου πω...

kostaspaok1985

Μόλις διαπίστωσα κάτι από κάποια βιντεάκια που είδα με προτάσεις λύσεων.
Στο menu στον υποκατάλογο "Συνδεσιμότητα USB" έχει μόνο την επιλογή εγκατάσταση λογισμικού πλέον με διακοπτάκι δίπλα.
Στο παρελθόν είχε και τις επιλογές detect usb device και tips for connecting with usb device.
Καμιά ιδέα τώρα μήπως ??
Μήπως φταίει η έκδοση Android 9 ??

wolverine 1

Ετσι θα το βρεις με βιντεακια ψαξτο,μπορει κ να φταει η εκδοση 9,γιατι κανονικα θελει εργοστασιακες ρυθμισεις απο την αρχη,και μετα κανεις το update ωστε να κατσει καλυτερα... προσπαθησε και θα το βρεις μονος σου

Username