Καλημέρα ρε παιδιά. Από πολύ ψάξιμο έχω καταλήξει στο mi 3 αλλά βλέπω δεν παίρνει αναβάθμιση ισχύει; ευχαριστώ.
See in detail the terms of use for the Product Questions
Καλημέρα ρε παιδιά. Από πολύ ψάξιμο έχω καταλήξει στο mi 3 αλλά βλέπω δεν παίρνει αναβάθμιση ισχύει; ευχαριστώ.
2 Replies
Γεια σου φίλε, ισχύει αυτό που γράφει ο φίλος gippas, μόνο να συμπληρώσω ότι αυτή τη στιγμή έχω μπροστά μου το. mi mix 2s, mi note 3 ,και το mi5 με miui10 beta , και πραγματικά το mi note 3 ίσως είναι το πιο ισορροπημένο από τα τρία αν λάβω υπόψη ότι το mi5 με miui10 έχει γίνει κατά 30% καλύτερο σε όλους τους τομείς, φαντάζομαι πως θα είναι το mi note 3. . Ένα από τα καλύτερα τηλέφωνα που πέρασαν από τα χέρια μου τα τελευταία 20 χρόνια....
3 Comments
Γιάννη, τι σου αρέσει στο Mi Note 3 σε σχέση με το Mi Mix 2s; Θα υπέθετα πως το τελευταίο θα είναι καλύτερο σε όλα, πλην της τοποθεσίας της μπροστινής κάμερας ίσως.
Γεια σου φίλε,
Ήχος καλύτερος mi note 3( πιο μπάσος)
Θέση, ανάλυση μπροστινής κάμερας.
Μπροστινό fingerprint.
Πιο ελαφρύ και βολικό στο χέρι το mi note 3 ( προσωπική άποψη)
Οθόνη καλύτερη στο mi note 3.( Πιο φωτεινή)
Μπορώ και πληρώνω ανέπαφα με winbank wallet, λόγω nougat, μπορώ να πληρώνω ανέπαφα με το mi5 oreo beta (παράξενο) , αλλά δεν μπορώ με το mi mix 2s με stable oreo όπως και τα περισσότερα τηλέφωνα που τρέχουν oreo, λόγω φυσικά της εφαρμογής και όχι του τηλεφώνου.
Το mi note 3 δεν ανεβάζει με τίποτα θερμοκρασία.
8 Η φόρτιση είναι γρηγορότερη στο mi note 3(παράξενο ίσως να οφείλεται στη rom που τρέχει 9.6.2.0)..
9. Υπέρυθρες
ΥΓ Φίλε έχω γράψει αξιολόγηση για το mi mix 2s αν θέλεις διάβασε την...
Ευχαριστώ Γιάννη! Έχω διαβάσει και τις αξιολογήσεις σου και για τα δύο μοντέλα :)