Σπασμένη οθόνη τι κάνουμε ρε παιδιά;;; Έχει κανεις αλλάξει από εσάς τους κατόχους;; Ρώτησα public της περιοχής μου (επαρχία) και μου είπαν και καλά με 80 E.. Το θέμα είναι εμπιστευόμαστε η τσάμπα τα λεφτά;; ευχαριστώ εκ των προτερων..
See in detail the terms of use for the Product Questions
Σπασμένη οθόνη τι κάνουμε ρε παιδιά;;; Έχει κανεις αλλάξει από εσάς τους κατόχους;; Ρώτησα public της περιοχής μου (επαρχία) και μου είπαν και καλά με 80 E.. Το θέμα είναι εμπιστευόμαστε η τσάμπα τα λεφτά;; ευχαριστώ εκ των προτερων..
1 Reply
Γεια σου φίλε αυτή τη στιγμή στο ali( μπορεί να μην είναι original) τη βρίσκεις με 25 έως 50€. Το mi note 3 φοράει ή sharp ή jdi ( και οι δύο φοβερές) οπότε ρωτάς τι θα σου περάσουν και το ελέγχεις πατώντας πολλές φορές πάνω στο kernel. Αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι ότι βρίσκεις το συγκεκριμένο τηλέφωνο από 185€ πλέον στην Κίνα. Θεωρώ τίμια τιμή αυτή που σου είπαν μιας και δεν θα ασχοληθείς εσύ καθόλου και θα έχεις και μια εγγύηση αφού μιλάμε για μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων...
9 Comments
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση και πολύ κατατοπιστική απάντηση μόλις το τσεκαρα! Απλα δεν ξέρω αν πρέπει να εμπιστευτώ το public ή να ψαχτω με κανενα ιδιώτη όχι δηλαδή με αλυσίδα.. Την τιμή τη θεωρώ και εγώ σωστή, έψαξα και εγώ alli βρήκα με κανά 40ευρο αλλά σίγουρα πρέπει να βρω και κάποιον να τη βάλει, οπότε το 80 ευρώ μάλλον είναι πολύ οκ αν το public κάνει καλά τη δουλειά του.. (αν κατάλαβα καλά sharp είναι η οθόνη)
Φίλε ειδικά με τις οθόνες φοβάμαι λίγο το ali. Δύο φορές παρήγγειλα η πρώτη για ένα vk world ήταν προβληματική και πήρα μέρος των χρημάτων πίσω, η δεύτερη για meizu ήταν OK. Αν παραγγείλεις από εκεί διάβασε τα reviews μήπως κάποιος αναφέρει αν είναι sharp ή jdi ή καμία OEM... Γενικά με τις οθόνες είναι λίγο λαχείο, γι'αυτό πιστεύω ότι είναι καλύτερη η σιγουριά του καταστήματος που αναφέρεις, συνυπολογίζοντας τον τεχνικό που θα πρέπει να την περάσει, εκτός αν προσπαθήσεις μόνος σου...
Επειδη και εγω ειμαι στην ιδια φαση με σενα και ειμαι επιφυλακτικος στο να αλλαξω την οθονη τελικα τι εκανες???
Τίποτε ακόμη απλά πρέπει να δώσω κάποιον κωδικό στο τμήμα service του public να μου πουν εααααααααν υπάρχει οθόνη, εκτίμηση κόστους 80 ευρω.. Είμαι μια ναι μια όχι στο να την ρισκάρω για αλλαγή! Αυτό που μου καίει το μυαλό όμως είναι οτι το κινητό είναι πλήρως λειτουργικό και η οθόνη και το touch και ολα.. Από την άλλη με 180 το ξαναπαίρνεις.. Δεν ξέρω, αν έχω νέα από public θα ποσταρω!Οριακά στο 80ευρο αξίζει.. Παραπάνω νομίζω όχι! (Μου ζήτησαν και 130 από ηλεκτρονικαδικο)
Φίλε, ο κωδικός είναι απαραίτητος για να είναι σίγουροι για την οθόνη. Βρίσκεται γραμμένος στο πίσω μέρος της οθόνης και για να τον διαβάσεις πρέπει να αποσυναρμολογηθεί το τηλέφωνο και να βγει η σπασμένη οθόνη...
Φίλος τελικά το έφτιαξες;;
Τίποτε ακόμη δυστυχώς.. Μίλησα με γνωστό μου ηλεκτρονικό και μου είπε να την παραγγείλω από Κίνα η ebay και θα μου την βάλει τα;μπα τώρα ξέρω τώρα;; Εσύ @datsiosg;;;
Και εγώ φίλος το άφησα όπως είναι. Δεν με ενοχλεί και πολύ καθώς το τηλέφωνο δουλευει και το κόστος αλλαγής δεν νομίζω ότι συμφέρει
@datsiosg Κοίτα και εμένα πλήρως λειτουργικό είναι.. Μου στείλανε κάποια λινκς από το forum το ελληνικό της xiaomi και το ψάχνω και ebay.. Με κανά 40€ παίρνεις οθόνη (θέλει ψάξιμο) πες και κανα 20€ τοποθέτηση αν βγει στο 60€ οκ παλεύεται γιατί τα 80€ και τα 100€ παρόλο που το κινητό ΣΚΟΤΩΝΕΙ όταν η τιμή του πλέον είναι στα 180€ αγορά εεεεε δε λέει.. Το θέμα είναι και τι ακριβώς χρειάζεται να παραγγείλεις δλδ μονο lcd ; lcd+touch; lcd+touch+frame; Αυτό δεν ξέρω.. Το κινητό πάντως είναι πλήρως λειτουργικό και το μόνο περίεργο είναι κάποιες κίτρινες κηλίδες σε μια περιοχή του που δεν πιάνω τι σημαίνουν (εννοώ αν έχει πειράζει κάτι συγκεκριμένο!) Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει γενικά στα παραπάνω ευχαριστώ εκ των προτέρων!