Κάτοχος του Iphone 8plus εδω και 2 χρόνια.Η υγεία μπαταρίας είναι στο 81%.Με την χρήση που κάνω μου βγάζει μια μέρα.Αν γίνει αλλαγή μπαταρίας με την συμβατή καλής ποιότητας θα ειναι το ιδιο με την αρχικη(λέω συμβατής γιατι δεν νομίζω να κυκλοφορεί η γνήσια).Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Καλή χρονιά να έχουμε !
4 Kommentare
σε περίπτωση αλλαγής μπαταρίας το health battery θα δουλευει ακομα ή θα χρειάζεται να το στειλω στην αθηνα να γίνει ο κατάλληλος προγραμματισμός της? Σε ευχαριστώ εκ των ρποτέρων!Προς το παρον ειναι στο 81% οποτε να το αφησω και αλλο μου προτείνεις εσυ ετσι ?
Το battery health δουλεύει μόνο αν αλλαχθεί από Apple store με αυθεντική μπαταρία . Αν αλλαχθεί από άλλο κατάστημα με OEM δεν θα λειτουργεί το battery health. Κάποια στιγμή δίπλα στα health θα βγάλει και μια ένδειξη service battery η κάτι τέτοιο. Τότε η μπαταρία θα θέλει άλλαγμα σίγουρα. Αν δεν σου κλείνει στο 10 και 20% η μπαταρία για μένα είναι ακόμη καλούτσικη .
μα ρωτησα αυτο που λες τωρα και μου ειπαν πως αυτο ισχυει απο τα iphone xs και μετα .. στα 8 Plus ειτε στο apple store ειτε σε απλο καταστημα αλλαχθει δεν θα εχει θεμα με το health battery
Ισχύει για όλα τα iPhones ρώτα ένα Apple store να δεις ότι έχω δίκιο. Η δες τα φορουμς στο Ίντερνετ.