Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
Giorgos_Pronoitis

Κάτοχος του Iphone 8plus εδω και 2 χρόνια.Η υγεία μπαταρίας είναι στο 81%.Με την χρήση που κάνω μου βγάζει μια μέρα.Αν γίνει αλλαγή μπαταρίας με την συμβατή καλής ποιότητας θα ειναι το ιδιο με την αρχικη(λέω συμβατής γιατι δεν νομίζω να κυκλοφορεί η γνήσια).Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Καλή χρονιά να έχουμε !

Benutzername

1 Antwort

Aja_Aja

Συστήνω το σέρβις καλύτερα όταν θα στο υποδείξει το ίδιο το κινητό. Πιστεύω ακόμη 2-6 μήνες την βγάζει το κινητό σου. Η συμβατή μπαταρία θα σου δώσει κ ίδια αυτονομία με την γνήσια αλλά ενδεχομένως σε βάθος χρόνου μικρότερο από την αυθεντική. Ενέχεται δλδ να σου πάει ένα χρόνο η μπαταρία αντί για δυο.

4 Kommentare

Giorgos_Pronoitis

σε περίπτωση αλλαγής μπαταρίας το health battery θα δουλευει ακομα ή θα χρειάζεται να το στειλω στην αθηνα να γίνει ο κατάλληλος προγραμματισμός της? Σε ευχαριστώ εκ των ρποτέρων!Προς το παρον ειναι στο 81% οποτε να το αφησω και αλλο μου προτείνεις εσυ ετσι ?

Aja_Aja

Το battery health δουλεύει μόνο αν αλλαχθεί από Apple store με αυθεντική μπαταρία . Αν αλλαχθεί από άλλο κατάστημα με OEM δεν θα λειτουργεί το battery health. Κάποια στιγμή δίπλα στα health θα βγάλει και μια ένδειξη service battery η κάτι τέτοιο. Τότε η μπαταρία θα θέλει άλλαγμα σίγουρα. Αν δεν σου κλείνει στο 10 και 20% η μπαταρία για μένα είναι ακόμη καλούτσικη .

Giorgos_Pronoitis

μα ρωτησα αυτο που λες τωρα και μου ειπαν πως αυτο ισχυει απο τα iphone xs και μετα .. στα 8 Plus ειτε στο apple store ειτε σε απλο καταστημα αλλαχθει δεν θα εχει θεμα με το health battery

Aja_Aja

Ισχύει για όλα τα iPhones ρώτα ένα Apple store να δεις ότι έχω δίκιο. Η δες τα φορουμς στο Ίντερνετ.

Benutzername