Σε πόση ώρα φορτίζει από το 20%? Πόσο αντέχει η μπαταρία του κινητού? Αξίζει refurbished στα 300€ γτ εκεί είναι το budget μου και θέλω ένα καλό κινητό που θα αντέ
Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an
Σε πόση ώρα φορτίζει από το 20%? Πόσο αντέχει η μπαταρία του κινητού? Αξίζει refurbished στα 300€ γτ εκεί είναι το budget μου και θέλω ένα καλό κινητό που θα αντέ
1 Antwort
Καλησπέρα. Απο το 20 μεχρι τα 100 περιπου σε 1.5 ώρα χωρίς γρήγορη φόρτιση αν και το πιο καλό για μπαταρία είναι να το κρατας στο 50 % με κύκλο φόρτισης 40-80 %.Επίσης σημαντικο , δες υγεία μπαταρίας . Εαν ειναι μεχρι 80 % υγεία μπαταρίας ειναι ανεκτό . Εαν είναι πιο κάτω , τότε πηγαινε για αντικατάσταση.Αυτό είναι ενα καλο μαγαζί που σου δίνει 2 επιλογες αντικατάστασης μπαταρίας : Μια premium non-Apple and μια Apple authentic .Και τα δυο έρχονται με εγγυηση και στη τιμη έχει εγγυηση , κοστος μπαταρίας και τεχνικου, καθως και ΦΠΑ. Τέλος με βάση ολα τα παραπάνω και εαν ειναι σε ολα τα άλλα εντάξει το κινητό , τοτε ναί αξίζει
1 Kommentar
Αν έχετε 300 ευρώ πάτε για το ολοκαίνουργιο Poco f3 Pro...πολύ δυνατό κινητό best seler.. Δεν θα μπορέσουμε να βρούμε κάτι καλό σε Apple iPhone με 300€ το ποίο πιθανόν Είναι να βρούμε ν α κάτι πολύ παλιό και προβληματικό..