За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
Dimitris_Agg

Έχω τη δυνατότητα να το πάρω τσάμπα κ θα μου κοστίσει μόνο μια αλλαγή οθόνης (120€) αξίζει το 2022;

Потребителско име

1 Отговор

jophiel

Όχι. Η μπαταρία του είναι πολύ κακή.

Αν κουβαλάς ένα powerbank μαζί σου, τότε πάρτο. Το εννοώ: έχει κακή μπαταρία.

Του χρόνου, λογικά, θα πάρει και την τελευταία του αναβάθμιση.

Τέλος, υπολόγισε και άλλα 40-50 ευρώ για αλλαγή μπαταρίας, εκτός από την οθόνη. Α, να πω ότι αν την οθόνη και τη μπαταρία δεν τα αλλάξεις σε εξουσιοδοτημένο service, τότε ξέχνα και την αδιαβροχοποίηση,

2 Коментара

rania_providaki

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά εμένα το τηλ αυτό έχει παραμείνει η υγεία μπαταρίας του 100% από τον Ιανουάριο του 2022 που το πειρα. Η μπαταρια του είναι πολυ καλή αλλά το θέμα ειναι ότι γίνονται αναβαθμίσεις λογισμικού και η μπαταρια κατεβαίνει πιο γρήγορα από ότι στην αρχή που δεν υπήρχαν αυτές οι ενημερώσεις, ( iOS 16) αλλά και πάλι που έχω κάνει αυτή την ενημέρωση η υγεία μπαταρίας έχει παραμείνει το ίδιο δεν έχει κατέβει και σχετικά το χρησιμοποιώ πολυ το τηλ. Με λίγα λόγια αν δεν υπήρχαν οι ενημερώσεις θα κρατούσε περισσότερο όπως παλιά.

jophiel

Καταλαβαίνεις, φαντάζομαι, τις αντιφάσης του σχολίου σου. Διάβασέ το και γράψε παρακαλώ πιο καθαρά τί εννοείς. Είχα το X, το Xs, το 12 και το 11 pro max. Σύμφωνα με την παραπάνω εμπειρία μου και συγκρίνοντας την αυτονομία των παραπάνω κινητών, το iphone X έχει κακή μπαταρία σε διάρκεια, όχι σε ποιότητα.

Κρατάει πολύ λιγότερο από όλα τα παραπάνω, με εξαίρεση το Xs. Ακόμα και εκεί το Xs είναι αισθητά καλύτερο, αλλά όχι τόσο τρομερά καλύτερο, όπως στα άλλα μοντέλα.

Потребителско име