Apple Watch Series 3 Aluminium 42mm (Space Grey)

Apple Watch Series 3 Aluminium 42mm (Space Grey)

Παρακολούθησε την υγεία σου, καθώς και τα δεδομένα από τις προπονήσεις σου. Βρες το κίνητρο που χρειάζεσαι για να πετύχεις τους στόχους σου για τη φυσική σου κατάσταση. Και μείνε συνδεδεμένος με τα...

Δες όλη την περιγραφή

Παρακολούθησε την υγεία σου, καθώς και τα δεδομένα από τις προπονήσεις σου. Βρες το κίνητρο που χρειάζεσαι για να πετύχεις τους στόχους σου για τη φυσική σου κατάσταση. Και μείνε συνδεδεμένος με τα άτομα και τις πληροφορίες που σε ενδιαφέρουν περισσότερο. Με το Apple Watch Series 3, μπορείς να κάνεις τα πάντα, από τον καρπό σου.

Δες όλη την περιγραφή

Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Μεταφορικά: Δωρεάν

Ασφάλεια αγορών Skroutz

Εγγυόμαστε ότι θα παραλάβεις την παραγγελία σου ή θα πάρεις τα χρήματά σου πίσω.Περισσότερα

Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Μεταφορικά: Δωρεάν

Περιγραφή

Παρακολούθησε την υγεία σου, καθώς και τα δεδομένα από τις προπονήσεις σου. Βρες το κίνητρο που χρειάζεσαι για να πετύχεις τους στόχους σου για τη φυσική σου κατάσταση. Και μείνε συνδεδεμένος με τα άτομα και τις πληροφορίες που σε ενδιαφέρουν περισσότερο. Με το Apple Watch Series 3, μπορείς να κάνεις τα πάντα, από τον καρπό σου.

Τρεις κύκλοι. Ένας στόχος.

Οι κύκλοι Ορθοστασία, Κίνηση και Άσκηση δείχνουν τους τρόπους που κινείσαι κάθε μέρα. Δες αν κάνεις υπερβολικά καθιστική ζωή. Μέτρησε τις θερμίδες που καις και δες πόσα λεπτά άσκησης έκανες. Μπορείς μάλιστα να μοιράζεσαι τους κύκλους σου με φίλους. Δοκίμασε νέους διαγωνισμούς Δραστηριότητας και άσε να σε παρακινήσει η έξυπνη καθοδήγηση, όταν θα το έχεις ανάγκη.

Ξεπέρασε τα όριά σου.

Παρακολούθησε τα δεδομένα από δημοφιλείς ασκήσεις, όπως γιόγκα, ποδηλασία, κολύμβηση και διαλειμματική προπόνηση υψηλής έντασης. Δες τις διαδρομές που διανύεις τρέχοντας με προηγμένες λειτουργίες για δρομείς, όπως ρυθμός βημάτων και ειδοποιήσεις ρυθμού. Ζευγοποίησε το ρολόι σου ασύρματα με συμβατό εξοπλισμό γυμναστηρίου. Και συγχρόνισε την αγαπημένη σου λίστα αναπαρα­γωγής από το Apple Music για να σου δίνει τον ρυθμό.

Υγεία. Πάνω απ' όλα.

Παρακολούθησε τους καρδιακούς παλμούς σου και λάβε ειδοποιήσεις όταν ανιχνεύονται ασυνήθιστα υψηλοί ή χαμηλοί παλμοί. Επίσης, το Apple Watch μπορεί να ελέγχει για μη φυσιολογικό καρδιακό ρυθμό, ο οποίος είναι ένδειξη κολπικής μαρμαρυγής. Με τη λειτουργία Επείγον SOS, μπορείς να πραγματοποιείς μια επείγουσα κλήση για βοήθεια. Το app Αναπνοή μπορεί να σε βοηθήσει να διαχειρίζεσαι καλύτερα το καθημερινό στρες. Ακόμη, μπορείς να διαλέξεις από μια ποικιλία apps υγείας για να υποστηρίζεις συγκεκριμένες δραστηριότητες ή στόχους.

Μείνε κοντά σε ό,τι σου είναι σημαντικό.

Μην χάνεις ποτέ σημαντικές κλήσεις ή ειδοποιήσεις. Δες τι κάνουν οι φίλοι σου, με το Walkie-Talkie. Άκουσε τη λίστα αναπαρα­γωγής ή το podcast που προτιμάς. Με το Apple Watch Series 3, είναι εύκολο να μένεις συνδεδεμένος με τις πληροφορίες και τα άτομα που σε ενδιαφέρουν περισσότερο

Κατασκευαστής

Apple

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Χρώμα
Μαύρο
Μέγεθος Οθόνης

Το σχήμα και το μέγεθος της κάσας επηρεάζουν το πως φαίνεται το κάθε μέγεθος οθόνης στο χέρι.


Τα περισσότερα smartwatch έχουν οθόνες 1.4-1.5 ίντσες.

1,5 "
Τύπος Οθόνης

Οι δύο μεγάλες κατηγορίες είναι οι IPS και οι AMOLED.

Οι IPS είναι εξέλιξη των TFT που είναι εξέλιξη των LCD.
Οι Super AMOLΕD είναι εξέλιξη των AMOLED που είναι εξέλιξη των OLED.


Οι βασικές διαφορές είναι ότι οι AMOLED προσφέρουν εξαιρετικά μαύρα, ζωντανά χρώματα και υψηλή αντίθεση, ενώ οι IPS μεγαλύτερη φωτεινότητα, γωνίες θέασης (η εικόνα δεν αλλοιώνεται πολύ όσο κοιτάμε από το πλάι), και φυσικά χρώματα.

Επίσης υπάρχουν smartwatches με αναλογικό καντράν, σαν κανονικά ρολόγια, και κάποια με MiP οθόνες που μπορούν να χρησιμοποιήσουν εσωτερικό αλλά και εξωτερικό φωτισμό, κάτι που τις κάνει πολύ αποδοτικές και ορατές σε εξωτερικό χώρο με ήλιο.

AMOLED
Προηγμένος τύπος οθόνης OLED με καλύτερη οπτική εμπειρία, σχεδόν τέλεια απόδοση του μαύρου, λεπτές και ελαφριές αλλά με μεγαλύτερη κατανάλωση ενέργειας από τις Super AMOLED.
Οθόνη Αφής
Ναι
Εσωτερική Μνήμη Αποθήκευσης

Η ποσότητα της πληροφορίας που μπορεί να αποθηκευτεί στο smartwatch. Τα περισσότερα σύγχρονα smartwatch διαθέτουν χωρητικότητα 32GB, ενώ παλαιότερα ή πιο απλά smartwatch μπορεί να έχουν και 4GB εσωτερική μνήμη.

O χώρος αυτός χρησιμοποιείται κυρίως για αποθήκευση εφαρμογών. 

Έχει νόημα κυρίως για smartwatch που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και χωρίς να είναι συνδεμένα με κινητό τηλέφωνο. πχ για αποθήκευση και αναπαραγωγή μουσικής.

-
Συμβατό Λειτουργικό Σύστημα
To smartphone πρέπει να είναι συμβατό με το ρολόι. Τα Apple Watch συνδέονται μόνο με iPhone, κάποια άλλα μπορούν να συνδεθούν τόσο με τηλέφωνα Android και με iPhone, αλλά μπορεί κάποιες λειτουργίες να μην υποστηρίζονται πλήρως.
iOS
Τύπος Διασύνδεσης
Bluetooth
Επεξήγηση χαρακτηριστικού

Ο βασικός τρόπος σύνδεσης του smartwatch με το κινητό μας τηλέφωνο αλλά και άλλες συσκευές εφόσον αυτές υποστηρίζονται, όπως πχ ασύρματα ακουστικά.

Wi-Fi
Επεξήγηση χαρακτηριστικού

Δυνατότητα σύνδεσης σε ασύρματα δίκτυα για πρόσβαση στο internet μέσω του smartwatch.

Υλικό Κάσας
Αλουμίνιο

Δημοφιλές και οικονομικό υλικό κατασκευής κάσας με χαμηλό βάρος (λιγότερο από το μισό του ανοξείδωτου ατσαλιού), αλλά μικρότερη αντοχή σε χτυπήματα και γρατζουνιές σε σχέση με τα υπόλοιπα εκτός των πλαστικών.

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Δυνατότητες
Δόνηση
Λειτουργίες
Αναγνώριση Κλήσεων

To smartwatch μπορεί να εμφανίζει το όνομα της επαφής που καλεί.

Email

To smartwatch μπορεί να εμφανίσει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

SMS

To smartwatch μπορεί να εμφανίσει μηνύματα SMS.

Ειδοποίηση Εφαρμογών
Ειδοποιήσεις SMS, Email, Ημερολογίου κι εφαρμογών social media.
Εναλλάξιμο Λουράκι
Ναι
Χρήση

To smartwatch έχει δυνατότητα καταγραφής της αντίστοιχης δραστηριότητας και παραγωγής σχετικών στατιστικών.

Διάφορα Αθλήματα/ΓυμναστήριοΠεζοπορίαΤρέξιμο

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Αισθητήρες
Αλτίμετρο

΄Οπως το βαρόμετρο, το αλτίμετρο μετράει την ατμοσφαιρική πίεση μεταφράζοντας την σε υψόμετρο, βοηθώντας τον πιο γρήγορο εντοπισμό θέσης από το GPS για εφαρμογές πλοήγησης, καθώς και πόσους ορόφους ανεβήκαμε για εφαρμογές υγείας.

Βαρόμετρο

Μετράει την ατμοσφαιρική πίεση βοηθώντας τον πιο γρήγορο εντοπισμό θέσης από το GPS για εφαρμογές πλοήγησης, καθώς και πόσους ορόφους ανεβήκαμε για εφαρμογές υγείας.

Βηματόμετρο
Καταγραφή βημάτων και απόστασης.
Γυροσκόπιο

Αισθητήρας που βοηθάει την συσκευή να γνωρίζει την θέση της στον χώρο. πχ επιτρέπει στην συσκευή να καταλαβαίνει πότε στρέφουμε τον καρπό μας για να κοιτάξουμε την οθόνη.

Επιταχυνσιόμετρο

Ο αισθητήρας αυτός επιτρέπει στην συσκευή να αντιλαμβάνεται τις αλλαγές στην επιτάχυνση. 

πχ με αυτόν τον αισθητήρα μπορεί και μετράει τα βήματα που κάνουμε όταν τον φοράμε.

Καρδιακών Παλμών

Ενσωματωμένος μετρητής καρδιακών παλμών. 

Παρακολούθηση 'Υπνου

Καταγραφή καρδιακού ρυθμού κι αναπνοής κατά τη διάρκεια του ύπνου και διάγνωση προβλημάτων ανάλογα με το προϊόν. (πχ ανήσυχος ύπνος, έλλειψη βαθύ ύπνου κτλ)

GPS

Τεχνολογία που επιτρέπει τον εντοπισμό της γεωγραφικής θέσης μέσω δορυφόρου. Ιδιαίτερα χρήσιμο για πλοήγηση μέσα από εφαρμογή χάρτη όπως η google maps.

Προστασία
Ανθεκτικό στη Σκόνη
Set (Με ζώνη καρδιακών παλμών)
Όχι
Αδιάβροχο
Κολύμβηση στη Θάλασσα

Μπαταρία

Χωρητικότητα Μπαταρίας

Τα περισσότερα smartwatch έχουν περίπου 200mA χωρητικότητα μπαταρίας. 

Το μέγεθος της μπαταρίας δεν είναι πάντα ενδεικτικό της αυτονομίας, καθώς αυτή εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό τα χαρακτηριστικά του smartwatch και τις λειτουργίες που έχουμε ενεργές.

πχ ένα smartwatch με μεγάλη έγχρωμη οθόνη αφής και 24ωρη μέτρηση καρδιακών παλμών θα χρειάζεται συχνά φόρτιση ακόμα και αν έχει μεγαλύτερη μπαταρία από ένα πιο απλό smartwatch .

-
Διάρκεια Λειτουργίας

O χρόνος που μπορεί να λειτουργήσει ένα smartwatch με ενεργοποιημένες βασικές λειτουργίες με μια φόρτιση. 

Μια μέση τιμή είναι οι 6 ημέρες, αλλά εξαρτάται από το τι ορίζει ο κάθε κατασκευαστής ως κατάσταση αναμονής. Το μέγεθος αποκτά νόημα κυρίως στην σύγκριση προϊόντων του ίδιου κατασκευαστή.

-
Διάρκεια Αναμονής

O χρόνος που μπορεί να λειτουργήσει ένα smartwatch σε κατάσταση αναμονής, απλά συνδεμένο με το κινητό τηλέφωνο με μια φόρτιση. 

Μια μέση τιμή είναι οι 12 ημέρες, αλλά εξαρτάται από το τι ορίζει ο κάθε κατασκευαστής ως κατάσταση αναμονής. Το μέγεθος αποκτά νόημα κυρίως στην σύγκριση προϊόντων του ίδιου κατασκευαστή.

-

Μέγεθος & Βάρος

Διάμετρος Κάσας
42mm
Βάρος
52,8 gr

Σημαντική πληροφορίαΤα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

 1. 40
 2. 18
 3. 1
 4. 1
 5. 4
Αξιολόγησε το προϊόν
 • Εύκολος συγχρονισμός
 • Οθόνη
 • Άνεση
 • Ποιότητα κατασκευής
 • Ακρίβεια στις μετρήσεις
 • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
 • Σχέση ποιότητας τιμής
 • Αυτονομία μπαταρίας
 • Αντοχή
Εικόνες χρηστών
Εικόνες χρηστών
Δείτε όλες τις εικόνες των χρηστών

Giannis Kks
5
78 στους 81 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
στις

Έχω το Apple Watch εδω και δυο εβδομάδες. Έχω συγχρονίσει όλες τις εφαρμογές μου και το χρησιμοποιώ καθε μέρα. Η μπαταρία του φτάνει μέχρι και τρεις ημέρες αυτονομία και το λιγότερο είναι δύο μέρες. Τα πάντα συγχρονίζουν άψογα και οι ειδοποιήσεις έρχονται αμέσως. Η οθόνη ανάβει αμέσως με την περιστροφή του καρπού χωρίς καθυστέρηση. Η οθόνη του είναι ευδιάκριτη ακόμη και κάτω από το φως του ήλιου. Η ποιότητα κατασκευής είναι υπεράνω κριτικής. Από λειτουργίες δεν υπάρχει κάτι που να μην διαθέτει. Καθώς έχει εφαρμογές γισ Προπονήσεις, μετρήσεις καρδιακών παλμών και πολλά ακόμη. Μόνο το Viber έχει δυσκολίες στον συγχρονισμό (αναφέρθηκε και από άλλον). Από γρατζουνιές κλπ δεν έχω άποψη καθώς του έβαλα αμέσως θήκη προστασίας και screen protector. Είναι ένα ωραίο gadget για τον καρπό σας αν σας περισσεύει το αντίστοιχο ποσό.

Update 30-07-2018 : Οι εφαρμογές του Viber διορθώθηκε όπως και του Messenger και πλέον συγχρονίζουν κανονικά. Η θήκη είναι απαραίτητη αν είστε σβαρνιάρης όπως εγώ.

Update Ιούνιος 2019 : Το ρολόι παρουσίασε βλάβη και κατανάλωνε πολύ γρήγορα την μπαταρία (λίγες ώρες) ενώ και το force touch δεν λειτουργούσε. Έγινε άμεσα αντικατάσταση χωρίς κανένα πρόβλημα απο επίσημο apple retail store 1,5 έτος μετά την αγορά του, τιμώντας την εγγύηση που παρέχεται.

 • Εύκολος συγχρονισμός
 • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
 • Ακρίβεια στις μετρήσεις
 • Ποιότητα κατασκευής
 • Οθόνη
 • Αντοχή
 • Αυτονομία μπαταρίας
 • Σχέση ποιότητας τιμής
Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;

Alexander_Bardis
2
14 στους 25 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
στις

Έχει όλα τα καλά του apple watch (συγχρονίζει άψογα, μετράει καρδιά και βήματα, κάνει-δέχεται κλήσεις) αλλά έχει αποδεδειγμένα πρόβλημα με την οθόνη όταν πέσει κάτω, σπάει (και η apple κάνει την πάπια). Απαράδεκτο για ρολόι τέτοιας εταιρείας και τιμής. Δυστυχώς το παρατήρησα τόσο στο δικό μου, όσο και σε ένα ακόμα που είχα πάρει δώρο. Επιλέξτε το 4 ή το 5 τα οποία δείχνουν πιο ανθεκτικά.
Το σημαντικότερο είναι πως τα προστατευτικά που υπάρχουν στο εμπόριο είτε ξεκολλάνε μετά από λίγο, είτε κάνουν την οθόνη να πατάς αλλού και να πατιέται αλλού μερικές φορές (ιδιαίτερα εκνευριστικό όταν πας να βάλεις το pin).
Επίσης δύσκολα θα βρείτε να το επισκευάσετε σε λογική τιμή.

5/2020
Επανήλθα στην αξιολόγηση για να περιγράψω την απερίγραπτη εμπειρία με το service της Apple στην Ελλάδα. Δυστυχώς δεν υπάρχει επίσημο και είτε ζητούν 20€ για να το εξετάσουν (αν δεν προχωρήσετε σε επισκευή), είτε 224€ για να το αλλάξουν με άλλο (279€ έχει καινούριο). Δυστυχώς το πρόβλημα αυτό θα το συναντήσετε τόσο σε άλλες σειρές apple watch 4 και 5, όπως και ipad. Μπορεί να είναι πολιτική για να πουλάνε την extra εγγύηση (AppleCare)...

 • Εύκολος συγχρονισμός
 • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
 • Ακρίβεια στις μετρήσεις
 • Οθόνη
 • Άνεση
 • Ποιότητα κατασκευής
 • Αυτονομία μπαταρίας
 • Αντοχή
 • Σχέση ποιότητας τιμής
Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;
 • Nick_Bitas
  5
  1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις

  Το έχω δύο βδομάδες και είμαι πολύ ευχαριστημένος η μπαταρία του κρατάει δύο με δυόμισι μέρες.Είναι ανθεκτικό Και πιστεύω ότι αξίζει τα λεφτά του

  • Εύκολος συγχρονισμός
  • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Οθόνη
  • Αντοχή
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Άνεση
  • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
  • Αυτονομία μπαταρίας
  Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;
 • s0trax
  4
  5 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις
  Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Λευκό

  Λοιπόν έχω το προϊόν σε 42mm 2 εβδομάδες
  Εντυπώσεις
  Φοβερή κατασκευή και πακετάρισμα
  Απίστευτη σύνδεση και ρολαρισμα εφαρμογών αλλά μέτρια μπαταρία
  Το πήρα καινουργιο και κρατάει 2-2,5 μέρες

  • Εύκολος συγχρονισμός
  • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
  • Ακρίβεια στις μετρήσεις
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Οθόνη
  • Αντοχή
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Άνεση
  • Αυτονομία μπαταρίας
  Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;
 • alexziog
  5
  10 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις

  Λοιπόν παιδιά σήμερα παρέλαβα το apple watch 3 των 42mm σε μαύρο χρώμα.
  Είναι η πρώτη φορά που αγοράζω smartwatch και δεν το μετάνιωσα καθόλου με το συγκεκριμένο προϊόν!
  Αρχικά είναι πολύ όμορφο/κάθεται πολύ ωραία στο χέρι (αριστερό) και η ποιότητα των υλικών είναι πάρα πολύ καλή.
  Όσον αφορά τη λειτουργία του ρολογιού, μπορείς να κάνεις (σχεδόν) τα πάντα από το χέρι σου. Από το να κάνεις shazam ένα κομμάτι, να ανοίξεις/δεις τα sms σου, να αλλάξεις κομμάτι πχ. από το spotify, να πάρεις κάποιον τηλ. ή αντίστοιχα να απαντήσεις ή να απορρίψεις κάποια κλήση (ιδιαίτερα σημαντικό στην οδήγηση).
  Το αγόρασα στα 229€ και θεωρώ ότι αξίζει το κάθε ευρώ η αγορά του.
  Το σύνδεσα με το iPhone SE πρώτης γενιάς, με ios 14.

  Δεν μπορώ να γράψω κάτι παραπάνω, καθώς θα χρειαστεί να δουλέψω περισσότερο με το ρολογάκι.
  Όπως και να έχει, όσοι έχετε στην κατοχή σας iPhone, νομίζω πως θα το λατρέψετε!

  • Εύκολος συγχρονισμός
  • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Οθόνη
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Άνεση
  • Αυτονομία μπαταρίας
  Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;
 • Νίκος Ζαφ
  5
  3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις

  Apple Watch Series 3 42mm αγοραστικε απο κοτσοβολο στα 269€ ερχομενος απο galaxy watch 46mm και xiaomi mi9t pro μπορω να πω οτι επαθα την πλακα μου οταν χρισημοποιησα το ρολοι μαζι με το iPhone 11 που εχω ταχυτατο με πολυ ωραια οθονη και ανετα 2 μερες αυτονομια μπαταριας και 3 καποιες φορες,λιγο τα bezels στην οθονη ξενερωνουν αν βαλεις καποιο δικο σου watch face αλλα αν το δουλευεις με μαυρα watch faces δεν τα καταλαβαινεις,το προτινω και εν ετοι 2020

  • Εύκολος συγχρονισμός
  • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
  • Ακρίβεια στις μετρήσεις
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Οθόνη
  • Αυτονομία μπαταρίας
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Άνεση
  • Αντοχή
  Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;
 • ftouj_12
  5
  2 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις
  Επιβεβαιωμένη αγορά
  Η αξιολόγηση αφορά διάμετρος κάσας: 38mm

  Είναι τελειο απλά είναι για χρήσης αθλητης μου δεν είναι για το γραφείο και αλλά τέτοιες χρήσης αλλά είναι φοβερό εγώ για τι σχολείο το ήθελα για να παίζω παιχνίδια και την αριθμομηχανή αν θες αν ρολόι μόνο για τηλ και για γραφείο παρε ένα άλλο αν θες ένα ρολόι που Αθλείσαι κάθε μέρα πάρε αυτο

  • Εύκολος συγχρονισμός
  • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
  • Ακρίβεια στις μετρήσεις
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Οθόνη
  • Αντοχή
  • Άνεση
  • Αυτονομία μπαταρίας
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;
 • georgios.kiotseridis
  4
  2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις

  Μείον ένα αστέρι για την μπαταρία του σε σχέση με τον ανταγωνισμό και θέλει φόρτιση κάθε βράδυ(όπως και το apple watch 5). Κατά τα άλλα σε αυτή την τιμή είναι ότι καλύτερο μπορεί κάποιος που έχει iphone να αποκτήσει, αν δεν θέλει να δώσει 200 ευρώ επιπλέον για το νεότερο μοντέλο.

  • Εύκολος συγχρονισμός
  • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
  • Ακρίβεια στις μετρήσεις
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Οθόνη
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Άνεση
  • Αυτονομία μπαταρίας
  Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;
 • antwnismitro
  1
  16 στους 69 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις

  Πραγματικά μην επιλέξετε το συγκεκριμένο προϊόν με τίποτα.Το αγόρασα και μετά από 10 μέρες μου έσπασε η οθόνη αλλά η apple δεν έχει ανταλλακτικό και ουσιαστικά το ρολόι είναι για πέταμα.Ευχαριστουμε apple για την τεχνική υποστήριξη

  • Δύσκολος συγχρονισμός
  • Περιορισμένο πλήθος λειτουργιών
  • Ανακρίβεια στις μετρήσεις
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Οθόνη
  • Αντοχή
  • Αυτονομία μπαταρίας
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Άνεση
  Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;
 • spyrospal2
  5
  12 στους 27 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις

  Το συγκεκριμένο ρολόι το χρησιμοποιώ αποκλείστηκα για κολύμβηση σε θάλασσα και μπορώ να σας βεβαιώσω ότι είναι πλήρως αδιάβροχο..η μπαταρία κρατάει 2 μέρες περίπου ,όσο για την χρήση του και την ποιότητα κατασκευής είναι περιττό να μιλήσω.. ελπίζω να βοήθησα..Τελικά δεν είναι και τόσο αδιάβροχο...Πήρε νερό.

  • Εύκολος συγχρονισμός
  • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
  • Ακρίβεια στις μετρήσεις
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Οθόνη
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Άνεση
  • Αυτονομία μπαταρίας
  Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;
 • Dimitris_Lamprou47
  5
  13 στους 16 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις
  Επιβεβαιωμένη αγορά

  Παρά πολύ καλή επιλογή smart watch με τέλεια συνεργασία με iPhone!!!Η οθόνη του είναι όλα τα λεφτά όπως και οι λειτουργίες του όπως αποστολή μηνυμάτων, κλήσεις, αθλητική δραστηριότητα και πληθώρα εφαρμογών!!Στα 270€ είναι κορυφαία επιλογή!!

  • Εύκολος συγχρονισμός
  • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
  • Ακρίβεια στις μετρήσεις
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Οθόνη
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Άνεση
  • Αντοχή
  • Αυτονομία μπαταρίας
  Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;
 • alexgr8thess
  5
  8 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις

  Φανταστικο το ρολοι, το εχω μερικους μηνες και μπορω να πω οτι με εχει βολεψει απιστευτα!!!
  ειμαι στο αμαξι με καλου και δεν ακουμπαω το κινητο και μιλαω απο το ρολοι, δεν χανω καμια κληση/μνμ.. πολυ καλη επιλογη μπορω να πω και μαλιστα του χρονου λεω για το 5ρι!!!

  • Εύκολος συγχρονισμός
  • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
  • Ακρίβεια στις μετρήσεις
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Οθόνη
  • Αντοχή
  • Αυτονομία μπαταρίας
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Άνεση
  Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;
 • Sioulina
  4
  7 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις
  Η αξιολόγηση αφορά διάμετρος κάσας: 38mm

  Μετα απο καποιους μηνες χρησης εχω αυτο το θεματακι. αν το κλεισεις και το ξανανοιξεις κ μπεις σε μια εφαρμογη μηνυματων για παραδειγμα messenger κολαει δειχνει μαυρο κ αργει να φορτωσει τα μηνυματα μετα ειναι ενταξει. Ισως μονο σε μενα να γινεται αυτο οπως και μα χει ειναι αρνητικο οταν βιαζεσαι.

  • Εύκολος συγχρονισμός
  • Ακρίβεια στις μετρήσεις
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Οθόνη
  • Άνεση
  • Μέτριο πλήθος λειτουργιών
  • Αυτονομία μπαταρίας
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;
 • Dimitris_Spanos1530811649
  1
  14 στους 31 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις
  Η αξιολόγηση αφορά διάμετρος κάσας: 38mm

  Ισως να ειμαι απο τους ελαχιστους ατυχους που μετα απο 1 μηνα μου εμεινε στο χερι, εσπασε η οθονη απο μονη της και παρολο που η apple εχει ανακοινωσει και επισημα το προβλημα που εχει στα μοντελα 2-3 εκανε την παπια και ειπε οτι ηταν απο φυσικη φθορα. Good Job Apple 250Ε στα σκουπιδια. Αν θελετε να εχετε το κεφαλι σας ήσυχο και να μην τρεχετε επιλεξτε καποιο αλλο μοντελο.Παιζει να ειστε κ εσεις οι ατυχοι.

  • Εύκολος συγχρονισμός
  • Οθόνη
  • Άνεση
  • Μέτριο πλήθος λειτουργιών
  • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
  • Αυτονομία μπαταρίας
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Αντοχή
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;
 • kouts73
  5
  32 στους 36 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις

  το ρολοι ειναι οτι πιο ομορφο εχω δει,Το πήρα μεταχειρισμένο,ανοιχτοχρωμη κασα με μπλε (οχι σκουρο)λουρακι.η μπαταρια συνεχεια ανοιχτο κραταει 3-4 μερες .απίθανη επικοινωνια με το 6s , Εννοείται ότι προσέχουμε να μην πέσει κάτω και όταν περνάμε κοντά από τοίχο στο χέρι που το φοράμε να έχουμε λίγο το νου μας . Θέμα συνήθειας είναι μετά από λίγο καιρό το χέρι να κάνει αυτόματα την κίνηση προστασίας του ρολογιου προς το στήθος . Όλες οι ειδοποιήσεις με κραδασμο ευγενικό !στο χέρι σας , Η πλοήγηση σε ταξιδι μέσω iPhone σε σύνδεση με το ρολόι είναι ότι πιο όμορφο έχω δει , Να το πάρετε, θα το χαρείτε πολύ .

  • Εύκολος συγχρονισμός
  • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
  • Ακρίβεια στις μετρήσεις
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Οθόνη
  • Αυτονομία μπαταρίας
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Αντοχή
  Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;
 • Nikos_Kapsalis
  5
  16 στους 19 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις

  Το αγόρασα πρόσφατα χωρίς να το έχω ουσιαστικά ανάγκη, ήθελα ένα smartwatch και πριν καταλήξω σε αυτό κοιτούσα σε οικονομικότερες λύσεις, σε καμία όμως δεν έβρισκα αυτό που ήθελα. Το ρολόι είναι κόσμημα, απίστευτη οθόνη, τρομερές λειτουργίες και πολύ γρήγορο!
  Η τιμή που το πήρα εγώ 309€ από μεγάλη αλυσίδα ηλεκτρονικών είναι δίκαιη.Σε σύγκριση με το apple watch 4 υστερεί αλλά όχι τίποτα το τραγικό, τα έβαλα δίπλα δίπλα πριν καταλήξω και τα επεξεργάστηκα για ώρα, δεν είδα κάτι που να δικαιολογεί τα 110€ διαφορά οπότε και αγόρασα αυτό.
  Το συνιστώ ανεπιφύλακτα, ειδικά αν έχεις iphone και ipad είναι μονόδρομος!

  • Εύκολος συγχρονισμός
  • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
  • Ακρίβεια στις μετρήσεις
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Οθόνη
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Αυτονομία μπαταρίας
  Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;
 • papatomas
  5
  8 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις

  Μέρα με την μέρα καταλαβαινεις οτι γίνεται όλο και πιο απαραίτητο στη ζωή σου. Το απόλυτο γκάτζετ με πολλές χρήσεις στην καθημερινή ζωη

  • Εύκολος συγχρονισμός
  • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
  • Ακρίβεια στις μετρήσεις
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Οθόνη
  • Αυτονομία μπαταρίας
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Αντοχή
  Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;
 • gerakos1
  4
  11 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις
  Η αξιολόγηση αφορά διάμετρος κάσας: 38mm

  Είναι μια συσκευή που ταιριάζει γάντι στις ios συσκευές (iphone, airpods). Η μπαταρία βγάζει 2 γεμάτες μέρες.
  Η ποιότητα κατασκευής αδιαμφισβήτητη. Ο συγχρονισμός άριστος. Στα 300 ευρώ ωστόσο δεν είναι value for money.

  • Εύκολος συγχρονισμός
  • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Οθόνη
  • Αυτονομία μπαταρίας
  • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
  • Αντοχή
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;
 • Arisdim
  4
  4 στους 17 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις

  -Προιόν apple. Αυτο τα λεει ολα. Η εταιρια εχει παντρεψει μια υπεροχη κατασκευη με ενα παρα πολυ καλο λογισμικο. Το αποτελεσμα ειναι μοναδικο.
  -Μετρια μπαταρια.

  • Εύκολος συγχρονισμός
  • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
  • Ακρίβεια στις μετρήσεις
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Οθόνη
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Αντοχή
  • Αυτονομία μπαταρίας
  Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;
 • pantazidisd
  5
  25 στους 30 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις

  Εάν έχετε Iphone, είναι πρακτικά μονόδρομος η αγορά του. Είναι εκπληκτικό gadget, με αρκετά καλούδια πάνω του. Δεν χάνει τη σύνδεση του, ο συγχρονισμός είναι σωστός, το UI πολύ καλό, η μπαταρία - παραδόξως - πολύ καλή, με διάρκεια άνω των δυο ημερών. Θα προτιμούσα να είναι στρόγγυλο. Επίσης καλύτερα να αγοράσετε κι ένα δεύτερο λουράκι που θα επιτρέπει καλύτερη αναπνοή του καρπού.

  • Εύκολος συγχρονισμός
  • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
  • Ακρίβεια στις μετρήσεις
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Οθόνη
  • Αυτονομία μπαταρίας
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;
 • Nikos_Koulouris
  5
  40 στους 47 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις

  Μπαταρία σκυλί μαύρο!! Μόνο αυτό με άγχωνε πριν αποφασίσω να το αποκτήσω. Αν έχεις iPhone και θέλεις smartwatch είναι μονόδρομος. Βάζεις και μια ωραία θηκούλα (π.χ. Spigen - tough armor 2) μιας και τα ακριβά προϊόντα της apple θες να τα έχεις πάντα όπως την πρώτη μέρα αγοράς τους, και είσαι πένα!! Προσωπικά δεν το έχω βαρεθεί μετά από 3 μήνες χρήσης, δεν γνωρίζω τι θα γίνει στην συνέχεια... Αν αξίζει η αγορά του επίσης δεν μπορώ να απαντήσω με βεβαιότητα. Αν είσαι αθλητικός τύπος και ασχολείσαι με γυμναστική καθημερινά, πιστεύω θα το λατρέψεις. Τέλος, όσο και αν φαίνεται χαζό, όντως σου δίνει motivation για έξτρα άθληση και προσπάθεια. Προσωπικά τουλάχιστον έτσι νιώθω...

  • Εύκολος συγχρονισμός
  • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
  • Ακρίβεια στις μετρήσεις
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Οθόνη
  • Αντοχή
  • Αυτονομία μπαταρίας
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;
 • john.antonakakis
  5
  3 στους 61 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις

  Είναι σαν τα gadget του 2008. Όποιος είχε gadget 2000-2010 μπορεί να καταλάβει τι εννοώ. Gadget=Apple Watch

  • Εύκολος συγχρονισμός
  • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
  • Ακρίβεια στις μετρήσεις
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Οθόνη
  • Αντοχή
  • Αυτονομία μπαταρίας
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;
 • dskoufos
  5
  17 στους 39 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις

  Χρήστης iPhone8+. Αν θες smartwatch εκεί θα πας. Κλασσική ποιότητα Apple, κλασσική τιμή Apple.. Ότι πληρώνεις παίρνεις.

  • Εύκολος συγχρονισμός
  • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
  • Ακρίβεια στις μετρήσεις
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Οθόνη
  • Αντοχή
  • Αυτονομία μπαταρίας
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;
 • koninos_p_
  5
  7 στους 19 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις

  Λοιπόν το έχω εδώ και μια μιάμιση βδομάδα.Η μπαταρία του μπορεί να αντέξει έως και δυο με τρεις και κάποιες φορές και μια μέρα.Ειναι υπέροχο ! Οι λειτουργίες που διαθέτει το ρολόι αυτή είναι υπέροχες και κάνουν το ρολόι ακόμα πιο ωραίο .Εχει παιχνίδια οι ειδοποιήσεις έρχονται αμέσως και μπορείς να μιλήσεις να απαντήσεις και ότι άλλο θες .Μεχρι και.instagram μπορείς να δεις .Βεβαια έχω κάποια παράπονα από το Viber και το instagram .Τα περίμενα πιο καλά.Σημερα λοιπόν όσον αφορά τις πτώσεις μου έπεσε από υψώσουν περίπου 1 μέτρο και δεν έπαθε τίποτα .Μονο μια μικρή σημάδια (ούτε κάνει γκραντζιουνια)

  • Εύκολος συγχρονισμός
  • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
  • Ακρίβεια στις μετρήσεις
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Οθόνη
  • Αντοχή
  • Αυτονομία μπαταρίας
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;
 • eudel
  5
  18 στους 19 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις

  Αν και απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό, δηλαδή κατόχους iphone, το smart Watch αυτό πραγματικά σε ξαφνιάζει με την ποιότητα κατασκευής και τις δυνατότητες του. Έχει πολλές εφαρμογές και γίνεται πολύ χρήσιμο στην καθημερινότητα. Συστήνεται ανεπιφύλακτα.

  • Εύκολος συγχρονισμός
  • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
  • Ακρίβεια στις μετρήσεις
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Οθόνη
  • Αυτονομία μπαταρίας
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Αντοχή
  Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;
 • 4
  0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις

  Από τα καλύτερα smart watch θεωρώ, αν και η μπαταρία με κρατάει 2,5 ημέρες.

  • Εύκολος συγχρονισμός
  • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Οθόνη
  • Αντοχή
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Άνεση
  • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
  • Αυτονομία μπαταρίας
  Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;
 • 4
  1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις

  Βαζω 4 αστερια λογω μπαταριας και μεγεθους οθονης!

  • Εύκολος συγχρονισμός
  • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
  • Ακρίβεια στις μετρήσεις
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Οθόνη
  • Αντοχή
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Άνεση
  • Αυτονομία μπαταρίας
  Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;
 • 5
  2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις

  ειναι αριστο το καλυτερο smartwatch με διαφορα το μονο αρνητικο μετρια μπαταρια.

  • Εύκολος συγχρονισμός
  • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
  • Ακρίβεια στις μετρήσεις
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Οθόνη
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Άνεση
  • Αντοχή
  • Αυτονομία μπαταρίας
  Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;
 • 1
  2 στους 20 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις

  Απαράδεκτη τιμή για ένα προπερσινο κομμάτι της Apple

  • Εύκολος συγχρονισμός
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Άνεση
  • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
  • Οθόνη
  • Αντοχή
  • Περιορισμένο πλήθος λειτουργιών
  • Αυτονομία μπαταρίας
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;

Ερωτήσεις

84 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε άλλους χρήστες

Aλαζει το λουράκι του?

eiri__vrvστις 06/01/2020

Σαφώς με άπειρες επιλογές original ή ΟΕΜ

Nikos_Koulourisστις 27/01/2021

1 Απάντηση

Είναι συμβατό με samsung A50?

paschalis.soultanidisστις 11/09/2019

Όχι μόνο με apple

Dimitris_Spanos1530811649στις 12/09/2019

1 Απάντηση

H διαφορά με το cellular είναι μόνο ότι με εκείνο μπορείς να αφήσεις το κινητό σπίτι και να το χρησιμοποιήσεις ως κινητό? Ξέρει κάποιος? Είμαι ανάμεσα στα 2 και δεν ξέρω τι να διαλέξω.. η διαφορά είναι μόνο 50 ευρώ.

vikisστις 15/07/2019

Dimitris_Spanos1530811649στις 26/07/2019

1 Απάντηση

Είναι καλή επιλογή για αγορά εν έτη 2020 το 3άρι επειδή σε σχέση με το 4 και το 5 η τιμή ξεφεύγει πολύ;

panagiotis_provatarisστις 19/02/2020

Απάντησε στο χρήστη
Δες όλες τις ερωτήσεις (17)

Οι χρήστες είδαν επίσης